Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 24 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?

Întrebarea zilei

Credeţi că Tele2 este o televiziune profesionistă?

DA - 58.3%
NU - 41.7%

Total voturi: 72
The voting for this poll has ended activ: 05 Dec 2010 - 16:03


Ştiri
VICTOR PONTA, SUSȚINUT ÎN COMUNA VOLOIAC
 PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Octombrie 2014 17:01

Victor Ponta se bucura de sustinerea totala a locuitorilor Comunei Voloiac din Judetul Mehedinti ! Candidatul sustinut de Partidul Social Democrat le-a castigat increderea oamenilor prin faptele sale , care s-au concretizat in realizari si nu doar simple promisiuni. Decizia prin care pensiile varstnicilor au fost reintregite a adus din nou sperante si bucurii in sufletele batranilor din Comuna Voloiac!

 
DRUM ASFALTAT, LA VOLOIAC PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Octombrie 2014 16:41

Drumul Comunal 65 din Comuna Voloiac va fi asfaltat complet, pana la finalul acestei luni ! Banii pentru aceasta investitie au sosit de la Guvernul Romaniei si au ajuns in localitate prin intermediul Consiliului Judetean Mehedinti ! Drumul comunal 65 are o lungime totala de 3 kilometri iar aici nu s-a turnat niciodata asfalt pana acum.

 
ZIUA ARMATEI, ANIVERSATĂ ÎN ȘCOLI PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Octombrie 2014 15:51

Ziua armatei romane a fost marcata, astazi in avans, in cadrul Colegiului Tehnic Domnul Tudor din Dr Tr Severin. Reprezentantii Centrului Militar Judetean Mehedinti  le-au vorbit elevilor despre insemnatatea evenimentului si le-au prezentat, deasemenea, oferta educationala a scolilor militare, ale caror cursuri multi dintre elevi s-au hotarat sa le urmeze.

 
VERIFICAREA ASIGURAȚILOR, ONLINE PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Octombrie 2014 15:50

Medicii pot verifica online daca persoanele care le solicita sprijinul sunt asigurate sau nu. O platforma pusa la dispozitia cadrelor medicale le permite acestora sa vada daca un pacient este asigurat,  prin accesarea site-ul Casei Naţionale de Asigurari de Sănătate iar adeverinţa se va elibera doar dacă persona care o solicită apare din greşeală ca fiind neasigurată.

 
SE PREGĂTESC SĂ DEVINĂ ACTORI PDF Imprimare Email
Evaluare: / 1
MinimMaxim 
Miercuri, 22 Octombrie 2014 15:49

Se pregatesc de mici sa devina actori, asa ca au ales sa urmeze cursurile de actorie organizate la clubul pentru copii din cadrul celui mai important complex comercial din centrul municipiului. Vorbim despre 20 de micuti, de diferite varste, care ieri au partcipat la prima lectie de actorie. Peste 3 saptamani, acestia vor juca in primul spectacol din viata lor.

 
S-A RĂSTURNAT CU AUTOCAMIONUL PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Octombrie 2014 15:49

Un sofer sarb s-a rasturnat cu autocamionul pe Dealul Balota, din cauza vitezei, pe DN 6 ! Acesta mergea inspre Craiova si, intr-o curba perciculoasa, a pierdut controlul asupra camionului, care a intrat in balans si s-a rasturnat Autotrenul a fost avariat partial iar soferul sarb are acum dosar penal pentur vatamare corporala din culpa.

 
FLAGRANT PENTRU DARE DE MITĂ PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Octombrie 2014 15:48

A avut curajul nebun de a transporta, cu o autoutilitara, material lemnos pe o distanta considerabila, avand permisul de conducere anulat. Vorbim despre un barbat din Baia de Arama care s-a bazat pe faptul ca va reusi sa mituiasca toate patrulele de politie pe care le intalneste in cale. S-a ales, insa cu dosar penal pentru dare de mita si risca sa petreaca pana la 7 ani in spatele gratiilor.

 
PRIMELE COMENZI PENTRU MANUALELE DIGITALE PDF Imprimare Email
Miercuri, 22 Octombrie 2014 15:48

Aproape toate scolile din Judetul Mehedinti in care invata elevi din ciclul primar au centralizat comanda pentru noile manuale digitale ! Cele mai multe vor ajunge la elevii care invata in clasa intai, aproape 2300 ! Noua metoda de predare si invatare la clasele primare ar putea sa inceapa de la jumatatea lunii viitoare in Judetul Mehediniti.

 
ALEGERILE, PE ULTIMA SUTĂ DE METRI PDF Imprimare Email
Evaluare: / 1
MinimMaxim 
Miercuri, 22 Octombrie 2014 15:47

Presedintii si loctiitorii sectiilor de votare din Mehedinti au fost alesi, in aceasta dimineata, la Tribunalul Mehedinti. Candidatii care au studii juridice au fost desemnati, automat, presedinti ai sectiilor. Acestia vor avea sub atenta supraveghere intregul proces electoral pana la afisarea rezultatelor finale, si vor lua masurile necesare in cazul in care vor constata ca procesul electoral nu se desfasoara in conformitate cu prevederile legale.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 23