Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 43 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?

Întrebarea zilei

Credeţi că Tele2 este o televiziune profesionistă?

DA - 58.3%
NU - 41.7%

Total voturi: 72
The voting for this poll has ended activ: 05 Dec 2010 - 16:03


Ştiri
AȘEZARE VECHE DE 500 DE ANI PDF Imprimare Email
Luni, 01 Septembrie 2014 17:28

La aproximativ 8 kiloemtri distanta de orasul Strehaia se gaseste un sat cu o vechime de 500 de ani. Locuitorii din Valea Buna au avut parte de momente deosebite, la implinirea a jumatate de mileniu de cand dateaza aceasta asezare. Un sobor de preoti, in frunte cu PS NICODIM, Episcopul Severinului si Strehaiei a oficiat o slujba de pomenire a celor care nu mai sunt printre noi . Totodata, au fost lansate si doua volume de carte, ambele avand ca tema satul Valea Lunga.

 
SPORT RINTRE PODGORII PDF Imprimare Email
Luni, 01 Septembrie 2014 17:27

Au dormit la cort, au făcut sport alergând printre podgoriile de viţă de vie şi au degustrat un vin bun în jurul unui foc de tabără. Pe scurt sănătate şi distracţie în aer liber, de aceste ingrediente au avut parte cei aproape 400 de participanţi la cea de-a doua ediţie a Corcova Trace Rail. O competiţie sportivă devenită tradiţională în Mehedinţi.

 
REZULTATE SLABE LA BAC PDF Imprimare Email
Luni, 01 Septembrie 2014 17:27

Si cum doar 12,87% dintre cei care s-au prezentat la examenul de bacalaureat, au promovat. astăzi, cei nemulţumiţi de rezultatul obţinut, au avut posibilitatea să depună contestaţie.  Până joi, lucrările lor vor fi reevaluate şi să afle rezultatele finale. În acest moment, două licee au gradul de promovabilitate 0.

 
ANIMALE VACCINATE ÎMPOTRIVA ANTRAXULUI PDF Imprimare Email
Luni, 01 Septembrie 2014 17:26

Mai bine de 300 000 de animale au fost vaccinate in Judetul Mehedinti, in urma campaniei de vaccinare impotriva antraxului ! Cele mai predispuse zone, in care animalele pot fi contaminate, sunt cele in care au loc decopertari ale terenului pentru extragerea carbunelui, sustin specialistii ! in tara, exista opta animale din comuna Visina Nou, judetul Olt care sunt susceptibile ca poarte aceste virus.

 
FIUL UNUI POLIŢIST LOCAL, DISPĂRUT PDF Imprimare Email
Luni, 01 Septembrie 2014 17:26

Anchetă a poliţiştilor din Mehedinţi, în urma dispariţiei unui tânăr de 22 de ani, fiul unui poliţist local din Drobeta-Turnu-Severin. Băiatul, student la drept la o universitate din oraş a plecat joi după-amiază de acasă şi de atunci nu a mai fost văzut de nimeni, spre disperarea părinţilor săi, care îl roagă să se întoarcă acasă, dacă este bine şi dacă va vedea apelul lor disperat.

 
ZIUA LIMBII ROMÂNE PDF Imprimare Email
Luni, 01 Septembrie 2014 17:25

La data de 31 august se celebrează ziua limbii române. Anul acesta a fost pentru prima dată când evenimentul a fost sărbătorit atât în Moldova cât şi în România. Pentru a nu lăsa momentul nemarcat, o asociaţie din drobeta turnu severin a împărţit pliante şi a făcut o expoziţie cu poezii dedicate limbii române. Deasemenea, severinenii au avut ocazia să se înscrie şi la o tombolă la care premiul cel mare este o excursie la Chişinău.

 
BAC-UL, TESTUL SUSPINELOR PDF Imprimare Email
Luni, 01 Septembrie 2014 17:24

Lacrimi si suspine pentru absolventii de liceu, la bacalaureat! Nici măcar un sfert dintre cei înscrişi la examen nu au reuşit note peste 6.00. Două colegii sunt din nou repetente, pentru că niciun elev nu a reuşit să promoveze examenul maturitatii.In Mehedinti procenmtul de promovare este de 12,87%, fata de sesiunea de vara cand au reusit sa promoveze bacul aproape 46 % dintre candidati.

 
AMENZI DE MILIOANE DE LEI PDF Imprimare Email
Luni, 01 Septembrie 2014 17:23

Amenzi de peste 1.200.000 de lei in urma actiunii “Blocada 2014”. Politistii mehedinteni au actionat in ultima luna cu toate efectivele pentru a impune un climat de ordine si liniste publica, dar si pentru pentru reducerea numarului accidentelor rutiere. Nu mai putin de 140 de soferi au ramas pietoni.

 
ÎN MEMORIA EROILOR PDF Imprimare Email
Luni, 01 Septembrie 2014 17:22

Data de 23 august este o zi importantă atât pentru România cât şi pentru judeţul Mehedinţi. S-au împlinit 70 de ani de la acţiunile de eliberare a teritoriului României, iar ieri, această zi a fost comemorată şi la Drobeta Turnu Severin printr-un ceremonial militar-religios care a avut loc la cimitirul Sfântul Gheorghe din municipiu. Autorităţile locale şi judeţene au participat la o ceremonia religioasă susţinută de un sobor de preoţi, apoi au depus coroane la monumentul eroilor.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 24