Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 43 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?Ştiri
GUVERNUL AJUTĂ COPIII DEȚINUȚILOR POLITIC PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 13:40

Asociațiile Foștilor Deținuți politic din toată țară au solicitat Guvernului României să le ofere o indemnizație și copiilor celro care au fost persecutați de către comuniști. În momentul de față, la nivelul fiecărei regiuni, se calculează care este numărul total al copiilor, are ar urma să beneficeze de acești bani de anul viitor.

 
TERENURILE NECULTIVATE, IMPOZITATE SUPLIMENTAR PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 13:39

Impozitul pe terenurile agricole necultivate va putea fi majorat cu până la 500% din al doilea an consecutiv în care se constată că nu a fost lucrat.Totodată, proprietarii acestor pârloage vor piede și subvenția de la APIA. Modificările sunt făcute din acest an, după ce s-a aprobat Ordonanța de Urgență numărul 3, din 2015.

 
LOCURI DE MUNCĂ PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 13:38

Agenții economici din domenoul confecțiilor au cele mai multe locuri de muncă vacante, săptămâna aceasta. Există 5 posturi, scoase la concurs, pentru meseria de muncitor necalificat în confecții și altele 5 pentru operator confecționer îmbrăcăminte. Iată lista completă a locurilor de muncă vacante din Județul Mehedinți.

 
PREGĂTIRI PENTRU BURSA MUNCII PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 13:38

Pregătirile pentru Bursa locurilor de muncă de la Drobeta Turnu Severin au intrat în linie dreaptă. Evenimentul va avea loc în data de 24 aprilie, la Hotelul Traian din oraș și va începe la ora 9 și 30 de minute. Aici sunt așteptați peste 200 de agenți economici care au scos la concurs 400 de locuri de muncă.

 
REDUCEREA TVA, CU BUNE ŞI CU RELE PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 13:37

TVA de 9% pentru toate alimentele, băuturile nealcoolice şi serviciile de alimentaţie publică, de la 1 iunie. Anunţul a fost făcut de premierul Victor Ponta, care spune că reducerea de 15 puncte procentuale, de la 24%, cât este în acest moment, se va vedea în preţurile din magazine şi chiar în restaurante. Nimeni nu poate garanta însă că acest lucru se va întâmpla. Iată cum arată un calcul în cazul unei familii dacă preţurile ar scădea proporţional.

 
LUNI ÎNCEPE RECENSĂMÂNTUL TRAFICULUI RUTIER PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 13:36

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România  va începe, luni, un recensământ al traficului rutier din România, procesul urmând să fie finalizat la jumătatea lunii noiembrie, se arată într-un comunicat al instituției. Acţiunea are loc ca urmare a recomandării Comisiei Economice pentru Europa a Organizaţiei Naţiunilor Unite şi se va desfăşura în toate ţările Uniunii Europene. Recensământul vizează traficul rutier de pe teritoriul României, indiferent de ţara în care sunt înmatriculate autovehiculele.

 
ȘOMERII, OBLIGAȚI SĂ MUNCEASCĂ PDF Imprimare Email
Vineri, 17 Aprilie 2015 15:35

Conducerea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinți a anunțat că nu mai tolerează situațiile în care cei care primesc venitul minim garantat din partea statului nu vor să muncească. Instituția a încheiat, deja, o serie de parteneriate cu agenți economici și primării din Județul Mehedinți, pentru a-i recalifica pe șomeri chiar la ei în sat.

 
MODIFICĂRI PRIVIND SUBVENȚIILE APIA PDF Imprimare Email
Vineri, 17 Aprilie 2015 15:35

În 2015, se va depune o singură cerere de plată la APIA, atât pentru sectorul vegetal, cât și pentru cel animalier. Din acest an, schemele de plăți directe și ajutoarele naționale tranzitorii, care se aplică în agricultură în perioada 2015-2020, sunt reglementate de Ordonanță de Guvern numărul 3, care prevede o serie de modificări. Acestea le-au fost aduse la cunoștiință primarilor din Mehedinți în urma unei întâlniri pe care au avut-o la Prefectură cu reprezentanții APIA.

 
PREGĂTIRI PENTRU VACANŢA DE 1 MAI PDF Imprimare Email
Vineri, 17 Aprilie 2015 15:34

Peste 10.000 de români își vor petrece anul acesta minivacanța de 1 mai în străinătate, cu 10% mai mult decât anul trecut iar stațiunile de pe litoral  sunt cele mai căutate. Anul acesta am vândut foarte bine sejururile în Roma, Lisabona și Cipru. Pentru o astfel de vacanță bugetul ajunge la circa 500 de euro de persoană. Si litoralul romanesc este la mare cautare in randul turistilor.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 6