Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 31 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?

Întrebarea zilei

Credeţi că Tele2 este o televiziune profesionistă?

DA - 58.3%
NU - 41.7%

Total voturi: 72
The voting for this poll has ended activ: 05 Dec 2010 - 16:03


Ştiri
INVESTIȚII ÎN AGRICULTURĂ PDF Imprimare Email
Vineri, 22 August 2014 18:05

Primii pasi inspre repunerea in folosinta a sistemului de irigare din Judetul Mehedinti au fost facuti chiar astazi ! Asta dupa ce , insusi Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a vazut cum arata statia de pompare de la Pristol, nefunctionala de zeci de ani ! Ministrul si-a luat angajamentul ca, in perioada urmatore, ii va sprijini pe cei de aici pentru a reface intreaga retea de irigatii din acesta parte a judetului.

 
AGRICULTORII , SCUTIȚI DE IMPOZIT PDF Imprimare Email
Vineri, 22 August 2014 18:04

Agricultorii afectati de calamitatile naturale, din ultimele luni, si care nu pot incasa profit vor fi scutiti de plata impozitului perceput pentru norma de venit ! Anuntul a fost facut astazi de catre Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Ministrul a fost cel care a si dat startul sezonului de recoltat pentru Floarea Soarelui din acest an, in sudul judetului. Dupa ce a mers pe teren pentru a vedea in ce stadiu se gaseste productia de anul acesta din sudul Judetului Mehedinti, ministrul a urcat pe una dintre cele trei combine scoase la recoltat !

 
MINISTRUL AGRICULTURII, ÎN MEHEDINȚI PDF Imprimare Email
Vineri, 22 August 2014 18:04

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, s-a aflat, astazi, intr-o vizita de lucru in Judetul Mehedinti. Oficialul  a mers sa stea de vorba cu producatorii agricoli din partea de sud a judetului, zona in care productia de cereala a fost cea mai afectata de ploile care au cazut anul acesta. Daniel Constantin a mers in localitatea Garla Mare, unde a tinut sa aprecieze investitiile realizate pana acum in sectorul agricol.

 
PREGĂTIRI PENTRU BAC-UL DE TOAMNĂ PDF Imprimare Email
Vineri, 22 August 2014 18:03

Pentru că luni încep probele scrise ale examenului de bacalaureat, cadrele Inspectoratului Şcolar Judeţean Mehedinţi au avut o şedinţă cu directorii şcolilor unde vor avea loc examinările şi evaluările lucrărilor. Toţi cei implicaţi în procesul de desfăşurare al examenelor au pus la punct toate detaliile legate de organizare şi despre corectitudinea testărilor.

 
MAI PUȚINI NOU NĂSCUȚI ÎN MEHEDINȚI PDF Imprimare Email
Vineri, 22 August 2014 18:03

Sporul natural este, in continuare negativ in judetul Mehedinti! De la o luna la alta, se nasc tot mai putini copii, iar numarul deceselor este in crestere.In celasi timp numarul casatoriilor incheiate este mai mic decat numarul deceslor inregistrate. Datele au fost preyentate de directia judetean de statistica.

 
LOCUIAU ILEGAL ÎN TURNU SEVERIN PDF Imprimare Email
Vineri, 22 August 2014 18:02

Doi cetăţeni sârbi au fost descoperiti de poliţişti în municipiul Drobeta Turnu Severin, fara acte  care sa le permita sederea in acest oras. Cei doi au intrat legal in tara, insa atunci cand documentele au expirat , niciunul nu luat legatura cu Biroul pentru Imigrari ca sa intre in legalitate. Strainii vor fi trimisi acum inapoi in Serbia.

 
SOLUȚII PENTRU ȘOMERI PDF Imprimare Email
Evaluare: / 1
MinimMaxim 
Vineri, 22 August 2014 18:02

Subventionarea locurilor de munca de catre stat, devine tot mai atractiva pentru agentii economici din Mehedinti. Acest lucru rezulta dintr-o statistica pe primele sapte luni ale acestui an. Din cele aproximativ 3.500 de persoane incadrate in munca in 2014, pentru jumatate din ei firmele primesc subventii.

 
SPERANȚE PENTRU CARIERA HUSNICIOARA PDF Imprimare Email
Vineri, 22 August 2014 18:01

Cariera Husnicioara ar putea livra carbune in Serbia. A fost semnat deja un contract intre intreprinderea miniera si o societate de pe celalalt mal al Dunarii, numai ca volumul de carbune solicitat depaseste capacitatea de extractie a minei din Romania. Asa se face ca o buna oportunitate de a depasi  impasul financiar in care se afla cariera Husnicioara va fi, cel mai probabil, ratata, in cazul in care nus e gasesc alte solutii in acest caz.

 
VACCINUL ÎMPOTRIVA TBC A AJUNS ÎN MATERNITĂŢI PDF Imprimare Email
Vineri, 22 August 2014 18:00

Sute de nou nascuti din judetul Mehedinti au fost externati din maternitati fara sa fie vaccinati impotriva tuberculozei. Aceeasi situatie a fost in toata tara , din cauza lipsei vaccinului , care ar trebui administrat bebelusilor pana la varsta de 6 luni. Dupa mai bine de o luna de zile, in care nou nascutii au fost trimisi acasa fara sa fie vaccinati, Ministerul Sanatatii a reusit sa faca rost de dozele de vaccin necesare fiecarui judet in parte. Imunizarea copiilor se va face acum prin intermediul medicilor de familie.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 23