Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 30 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?Ştiri
PESTE O MIE DE ȘOMERI ÎNCADRAȚI ÎN MUNCĂ PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Aprilie 2016 14:49

Noi sanse de reducere a ratei somajului mehedintean! Peste o mie de someri si-au gasit loc de munca in primul trimestru al anului. Cu ajutorul serviciilor AJOFM, cei in cautarea unui job, au putut sa se incadreze in campul muncii. Un rol important l-au jucat si cursurile de formare profesionala urmate de someri. Vestea buna esta ca si cei aflati in mediul rural si-au gasit locuri de munca. Circa 700 de someri din mediul rural au fost incadrati in munca.

 
SĂRBĂTOARE IMPORTANTĂ PENTRU CREȘTINI PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Aprilie 2016 14:48

In Sfanta si Marea Vineri, in toate bisericile ortodoxe, se savarseste Denia Prohodului Domnului. Prohodul este slujba de inmormantare a Mantuitorului Iisus Hristos. Deasemenea severinenii sunt asteptati sambata seara in numar mare la Catedrala din Drobeta Turnu Severin pentru a lua parte la Slujba de Inviere.

 
NOI OPORTUNITĂȚI PENTRU ȘOMERI PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Aprilie 2016 14:47

Noi oportunitati de angajare pentru somerii mehedinteni! AJOFM a anuntat vacantarea unui numar de 160 de posturi pentru aceasta saptmana. Si pentru absolventii de studii superioare au fost identificate posturi vacante. Agentia organizeaza si cursuri de formare profesionala, pentru cei care isi doresc sa dobandeasca noi aptitudini.

 
BAIA DE ARAMĂ CONTINUĂ LUCRĂRILE DE MODERNIZARE PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Aprilie 2016 14:46

Noi asfaltari in Baia de Arama! In localitatea Dealul Mare, arondata orasului, au fost demarate lucrarile de reabilitarea a covorului asfaltic, in urma cu aproximativ doua saptamani. Astfel, dupa finalizarea introducerii sistemului de apa si canal in localitate, primaria a demarat si lucrarile de asfaltare, lucrari fiantate din bugetul primariei.

 
JANDARMII LA DATORIE PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Aprilie 2016 14:46

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi  angrenează peste 100 de jandarmi în misiuni specifice de asigurare şi menţinerea ordinii şi siguranţei  publice,   în perioada 29 aprilie-3 mai,  în conformitate cu Planul de măsuri pentru creșterea siguranței publice aprobat de conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

 
VREME INSTABILĂ DE PAȘTE PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Aprilie 2016 14:45

Un val de frig s-a lasat peste toata tara in saptamana patimilor, iar meteorologii anunta ca pana marti seara vom avea precipitatii si chiar ninsoare la munte. In vest s-au inregistrat astazi numai 8 grade Celsius, cu 3 mai putine decat erau chiar inainte de Craciun. Pastele va fi si el unul ploios, cu o vreme care ne va impiedica din pacate sa iesim la iarba verde.

 
EXPOZIȚIE INEDITĂ LA CETATEA MEDIEVALĂ PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Aprilie 2016 14:44

Expozitie inedita de Paste! Cetatea Medievala a Severinului a fost, astazi, gazda unei expozitii alcatuite din obiecte iesite din mana catorva detinuti. Pictura pe sticla, artizanat si origami: sunt obiectele ce au atras si zeci de vizitatori, chiar si din afara Severinului. Astfel de expozitii se realizeaza in fiecare an in preajma sarbatorilor pascale.

 
DEPUNERE DE COROANE ÎN CINSTEA VETERANILOR DE RĂZBOI PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Aprilie 2016 14:44

29 aprilie – ziua veteranilor de razboi sarbatorit la Drobeta Turnu Severin prin depunere de coroane si jertfe de flori în memoria celor ce s-au jerfit pentru libertatea și demnitatea poporului român. Defilarea gărzii de onoare formată din jandarmi, pompieri și polițiști locali, a încheiat seria activităților organizate cu acest prilej.  

 
PREȚURI ACCESIBILE LA CARNEA DE MIEL PDF Imprimare Email
Joi, 28 Aprilie 2016 17:38

Targul Veterani din Drobeta Turnu Severin a fost aglomerat zilele acestea de comerciantii ce au venit sa vanda carne de miel, dar si de severineni. Pretul a fost mai mic fata de cel de anul trecut, 15 lei kilogramul. Comerciantii sunt cei care au avut nemultumiri in acest sens.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 14