Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 87 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?

Întrebarea zilei

Credeţi că Tele2 este o televiziune profesionistă?

DA - 58.3%
NU - 41.7%

Total voturi: 72
The voting for this poll has ended activ: 05 Dec 2010 - 16:03


Ştiri
PROTEST RAAN, CU BANII ÎN CONTURI PDF Imprimare Email
Joi, 30 Octombrie 2014 19:42

Aproape 100 de angajati ai RAAN au iesit, astazi, in strada! Actualii lideri de sindicat ai RAAN au tinut sa precizeze ca actiunea angajatilor nu este judtificate, intrucat de vina pentru situatia creat ar fi administratorul judiciar al firmei, care tine banii de salarii blocati pentru a incasa comisioanele de la mai multe banci ! Reprezentantii autoritatilor locale dau asigurari, la randul lor ca angajatii nu au motive sa se teama, intrucat banii pentru salarii exista.

 
OPORTUNITĂȚI DE INVESTIȚII PDF Imprimare Email
Joi, 30 Octombrie 2014 19:41

Cele două scheme de ajutor de stat au fost lansate recent de Guvernului României, însă, la nivel național, au fost depuse deja aproape 30 de solicitări din partea investitorilor. Inclusiv firma Coindu România, care vrea să creeze o fabrică de echipamente auto la Drobeta Turnu Severin, a cerut sprijinul pentru crearea a 300 de locuri de muncă. Reprezentanții portughezi au fost astăzi prezenți la întrevederea cu ministrul delegat pentru buget, Darius Vâlcov, care le-a dat asigurări acestora că proiectul va primi finanțare.

 
MINISTRUL BUGETULUI, LA SEVERIN PDF Imprimare Email
Joi, 30 Octombrie 2014 19:41

În această după-amiază, la Drobeta Turnu Severin, s-a aflat Darius Vâlcov, ministrul delegat pentru buget. Motivul vizitei l-a constituit prezentarea a două scheme de ajutor de stat, lansate recent de către Guvernul României, menite să susțină mediul de afaceri. La întâlnirea cu ministrul, au luat parte autoritățile locale, dar și investitori interesați de cele două scheme.

 
“TRASEIȘTI” ȚINUȚI ÎN BRAȚE DE ALȚI “TRASEIȘTI” PDF Imprimare Email
Joi, 30 Octombrie 2014 19:39

Traseista politic Veronica Nicolae ramane consilier local. Tinuta in brate de un alt traseist politic, Constantin Gherghe, cel care de curand a trecut la UNPR. Mai exact, cu riscul de a plati amenzi, pana in acest moment de peste 35.000 de lei, primarul municipiului, alaturi de presedintele sedintei si secretarul primariei, au refuzat sa introduca pe ordinea de zi a sedintei ordinare de consiliu local, proiectul de hotarare privind excluderea Verei Nicolae din consiliu, in acest sens existand si o decizie definitiva a instantei.

 
PRIMA NAȘTERE ÎN NOUA MATERNITATE PDF Imprimare Email
Joi, 30 Octombrie 2014 19:39

Dupa o asteptare de mai bine de doua decenii, maternitatea cea noua din Drobeta Turnu Severin a devenit functionala. Primul copil s-a nascut in aceasta dimineata si este o fetita. Tot de astazi s-au facut si primele internari. Deja opt mamici au fost transferate din vechea maternitate , iar doua dintre ele au avut norocul sa nasca in noul bloc materno infantil. Deocamdata, medicii vor lucra cu aparatura din vechea cladire insa conditiile sunt la standarde europene. Fondurile alocate pentru finalizarea lucrarilor sunt in mare parte de la consiliul judetean Mehedimti.

 
PREGĂTIRI PENTRU ALEGERI PDF Imprimare Email
Joi, 30 Octombrie 2014 19:38

Se fac ultimele pregatiri inaintea alegerilor prezidentiale , programate pentru ziua de duminica. În Drobeta Turnu Severin vor fi amenajate 65 de secţii de vot. S-au distribuit  deja urnele, steagurile şi materialele care au fost în custodia primăriei. Edilii sunt cei care trebuie să se asigure că unităţile au curent electric şi tot ce au nevoie pentru ca procesul electoral să se desfăşoare în condiţii normale.

 
PROIECT PENTRU ŞOMERII DIN MEDIUL RURAL PDF Imprimare Email
Joi, 30 Octombrie 2014 19:38

O mie de şomeri din mediul rural, din toată ţara, vor avea şansa să îşi găsească un loc de muncă prin participarea la diverse programe de formare profesională. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Mehedinţi este partener într-un proiect implementat la nivel naţional. Astăzi, la Drobeta Turnu Severin, a avut loc lansarea proiectului, eveniment la care au parte autorităţile locale, dar şi peste o sută de mehedinţeni, care fac parte din grupul ţintă.

 
ELEVII INTRĂ ÎN VACANȚĂ PDF Imprimare Email
Joi, 30 Octombrie 2014 19:37

Elevii din învăţământul primar şi preşcolarii vor intra, de mâine, în vacanţă pentru o săptămână, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. Copiii se vor întoarce la cursuri pe 10 noiembrie, iar următoarea vacanţă pentru toţi elevii va începe pe 20 decembrie şi se va încheia la începutul lunii ianuarie 2015. Tot mâine, elevii care au cursuri după-amiază vor scăpa de ore deoarece şcolile vor fi nevoite să finalizeze cursurile până la ora 14 ,în vederea pregătirii claselor ca secţii de votare.

 
SCANDAL LA ASOCIAȚIA DE PROPRIETARI PDF Imprimare Email
Joi, 30 Octombrie 2014 19:27

Situatie dramatica pentru zeci de oameni de la asociatia de proprietari Mihai Viteazul din DR Tr Severin! Oamenii sunt disperati dupa ce au aflat ca fostul presedinte al asociatiei de proprietari nu a incheiat in ultimii trei ani un contract cu Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare. Aceasta le cere acum sa acghite datoriile restante, catre regie, insa oamenii nici nu vor sa auda de acest lucru. Cum iarna bate la usa, daca nu se va gasi o sluite cat mai repede, omaneii risca sa ramana in frig in plina iarna!

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 24