Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 69 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?Ştiri
PATRU NOI CONSILIERI JUDEŢENI PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Iulie 2016 14:26

Patru noi consilieri judeţeni au depus astăzi jurământul. Ei au fost validaţi în funcţie după renunţarea sau demisia aleşilor locali care au preferta să nu îşi desfăşoare activitatea în cadrul consiliului judeţean. De asemnea consilierii judeşeni au aprobat preluarea a două tronsoane de drumuri comunale care urmează să fie asfaltate pe fonduri de la bugetul consiliului judeţean.

 
NOI INVESTIŢII PENTRU BAIA DE ARAMĂ PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Iulie 2016 13:27

Au loc noi investiţii în oraşul Baia de Aramă! Parte dintre ele ele se derulează pe fonduri europene-aşa cum este proiectul care vizezază extinderea reţeeli de apă şi canal, iar parte sunt realizate pe fonduri proprii ale primăriei. Recent a avaut loc recepţia finalaă pentru finalizarea asfaltării pe două artere principale ale orşaului unde asfaltul nu ajunsese niciodată.

 
NOI OPORTUNITĂŢI DE INVESTIŢII LA SATE PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Iulie 2016 13:26

Noile oportunităţi de investiţii pe fonduri europene în zona rurală au aopărut odată cu lansarea a două noi axe de finanţare europeană care vizează dezvoltarea zonei rurale. Este vorba despre investiţii care promovează activităţile non agricole. De la deschiderea programului şi până în prezent din Mehedinţi s-au înregistrat peste 40 de proiecte depuse în sistem onlien.

 
PETIŢIE PENTRU LIMITAREA MANDATELOR DE PARLAMENTARI PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Iulie 2016 13:26

Petiţie pentru limitarea mandatelor de de parlamentari la maximum două! Vine din partea fostului primar al Severinului, Constantin Gherghe. El a iniţiat o petiţie online prin care cere sprijinul românilor astfel încât un parlamentar să poată deţine maximum două mandate. Gherghe a încercat să impună această regulă şi în cazul primarilor, iar în perioada în care era vicepreşedinte al asociaţiei municipiilor din ţară, a propus acest amendament care a picat însă la vot.

 
ZIUA IMNULUI, SĂRBĂTORITĂ LA DROBETA TURNU SEVERIN PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Iulie 2016 13:25

Ziua imnului naţional a fost marcată la Drobeta Turnu Severin. În faţa prefecturii a avut loc o ceremonie dedicată acestui eveniment. Reprezentanţii autorităţilor locale au ţinut discursuri, iar la final toată lumea a intonat imnul României.

 
PANDURII AU PIERDUT CU 1-3 MECIUL CU MACCABI PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Iulie 2016 13:25

Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul tur împotriva lui Maccabi Tel-Aviv, la Severin, în turul III din Europa League. Scorul a fost 3-1 pentru israelieni, care au dominat partida şi au fost mai atenţi în faţa porţii. Lucian Sânmărtean nu poate fi folosit încă de Petre Grigoraş şi nu a jucat. Returul se joacă peste o săptămână.

 
NOILE ACHIZIŢII ALE PANDURILOR PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Iulie 2016 13:24

Pandurii Tg-Jiu şi-a prezentat, joi, la Drobeta Turnu Severin ultimele 3 achiziţii. Mijlocaşul Lucian Sânmărtean, noul decar al echipei, alături de atacanţii George Ţucudean şi Valentin Alexandru l-au însoţit la conferinţa de presă pe Narcis Răducan. Preşedintele clubului Pandurii s-a declarat încântat de noile “achziţii” şi a spus că a mai ajuns la un acord cu un fotbalist.

 
ZIUA IMNULUI NAŢIONAL PDF Imprimare Email
Joi, 28 Iulie 2016 15:21

Autorităţile publice locale şi garnizoana Drobeta Turnu Severin organizează, vineri 29 iulie de la ora 10.00, pe platoul din faţa Palatului Administrativ, manifestările dedicate ,,Zilei imnului naţional al României”.

 
VITEZOMANII, MONITORIZAŢI DIN AER PDF Imprimare Email
Joi, 28 Iulie 2016 15:20

Atenţie vitezomani, radarul vă poate lua şi din aer. De joi şi până la sfârşitul săptămânii, traficul rutier pe DN  6 şi DN 56 este supravegheat din aer de un elicopter al ministerului afacerilor interne echipat cu aparat radar.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 18