Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 61 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?Ştiri
SĂRBĂTOARE ÎN RÂNDUL PENSIONARILOR PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Februarie 2015 19:25

A fost zi de sărbătoare pentru pensionarii organizaţiei PSD a municpiului Dr Tr Severin!  Se apropie data de 1 martie, şi ca să fie siguri că toată lumea se va bucura de semnificaţia acestei zile, pensionarii şi-au dat întâlnire mai devreme , şi au sărbătorit cu flori şi mărţişoare. Doamnele au fost răsfăţatele evenimentului, şi pe lângă micile atenţii domnii le-au făcut ziua mai frumoasă cu poezii şi cântece!

 
SĂ ÎL AJUTĂM PE ŞTEFAN SĂ TRĂIASCĂ! PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Februarie 2015 19:24

Dramă cumplită pentru doi părinţi din Dr Tr Severin! Bucuria că au devenit pentru prima data mama şi tată le-a fost umbrită în urmă cu o lună de zile când a început un adevărat coşmar pentru cei doi tineri. Au mers cu fiul lor de doar 5 luni la un control medical pentru o banală intervenţie chirugicală când medicii din Timişoara l-au examinat cu atenţie pe copil şi au realizat că acesta suferă de o boală cruntă. O tumoare malignă pe creier. A început lupta pentru viaţă pentru bebeluşul de câteva luni. A supravieţuit primei operaţii printr-un miracol iar acum luptă să trăiască, dar are nevoie de ajutor. Ca să îi salveze viaţa părinţii trebuie să strângă urgent suma de 50 de mii de euro.

 
S-A DAT STARTUL PENTRU BANII EUROPENI PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Februarie 2015 19:24

Ora exactă s-a dat la Drobeta Turnu Severin. Proiectele ce vor fi accesate prin noua axă de finanțare prin Programul Operațional Regional Sud-Vest Oltenia 2014-2020, au fost discutate, astăzi, în cadrul reunirii Consiliului de Dezvoltare Regională. Au participat președinți de Consilii Județene și primari de municipii din Mehedinți, Dolj, Gorj, Olt și Vâlcea.

 
RCA LA JUMĂTATE DE PREŢ PENTRU TINERI PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Februarie 2015 19:23

Jumătate dintre societăţile de asigurări autorizate să practice asigurări de răspundere civilă auto au transmis Autorităţii de Supraveghere Financiară notificări privind tarifele de primă RCA, care vizează în mare parte scăderea primelor RCA pentru tineri. Promisiunea vine de la Autoritatea de Supraveghere Financiară care a anunţat că deja companiile de asigurări au fost de acord să modifice tarifele. Numai în ultima lună, asigurările obligatorii s-au ieftinit cu aproape 20%.

 
INVESTIŢIE ÎN EDUCAŢIE PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Februarie 2015 19:23

Un proiect  care şi-a propus să investească în educaţia elevilor din România a adus bucurie şi pentru copiii şcolii Petre Sergescu din Dr Tr Severin! 30 de calculatoare au primit elevii unităţii şcolare din partea unui lanţ de magazine aflat în parteneriat cu asociaţia Şcoala de Valori.  Calculatoarele au ajuns deja la elevii din Dr Tr Severin , iar astăzi sala dotată icu cele 30 de computere noi a fost inaugurată.

 
GHERGHE ÎNCEPE SĂ (SE) PLÂNGĂ! PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Februarie 2015 19:22

Primarul Severinului se plânge lui Liviu Dragnea că nu se respectă protocolul la nivel local. Supărat că a pierdut controlul în Consiliul Local Drobeta Turnu Severin, primarul Severinului i s-a plâns lui Liviu Dragnea că grupul de consilieri PSD au bătut palma cu liberalii şi fac jocurile în forul local.

 
OFERTE EDUCAȚIONALE PENTRU ELEVII DE LICEU PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Februarie 2015 19:22

Cum până la admiterea la facultatea, din vară, mai sunt doar câteva luni, instituțiile de învățământ superior își promovează, din timp, ofertele educaționale. De data aceasta, la Colegiul Tehnic Decebal din Municipiul Drobeta Turnu Severin au sosit reprezentanții Universității de Vest din Timișoara. La eveniment au luat parte toți elevii de liceu, care au ales să susțină examenul de bacalaureat al disciplina chimie.

 
ZIUA PROTECȚIEI CIVILE PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Februarie 2015 19:21

Prefectul Județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea, a fost alături de cei peste 300 de pompieri din cadrul ISU Mehedinți, cu ocazia celebrării a 82 de ani de protecție civilă în țara noastră. Acesta le-a transmis pompierilor mesaje de apreciere pentru efortul depus ca să încheie cu bine misiunile din anul 2014. În paralel, în zona de promenada Crișan, sute de copii și părinți au admirat autospecialele, folosite la intervenții  dar și cele mai moderne achiziții ale pompierilor din Județul Mehedinți.

 
MĂRȚIȘOARE DE LA CEI MAI MICI PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Februarie 2015 19:20

Elevele care învață în clasa a VII-a la Colegiul tehnic Decebal din Municipiul Drobeta Turnu Severin au avut parte de cea mai frumoasă surpriză la început de primăvară. Aproape 50 de prichindei, care învață la Grădinița numărul 2 , le-au adus fetelor și doamnei profesoare mai multe mărțișoare, la confecționarea cărora au colaborat și ei.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 7