Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 52 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?Ştiri
SUTE DE ȘOMERI LA BURSĂ PDF Imprimare Email
Vineri, 30 Ianuarie 2015 18:40

Bursa locurilor de muncă, organizată de Asociația Motivation a reunit la Drobeta Turnu Severin zeci de angajatori și câteva sute de șomeri, care nu mai lucrează de câțiva ani. Inițiatorii proiectului își propuseseră, inițial, să deschidă acest târg numai pentru cursanții pe care i-au pregătit aceștia, cu sprijinul fondurilor europene. Până la urmă, bursa s-a deschis pentru toți șomerii din Județul Mehedinți, care au luat cu asalt reprezentanții firmelor sosiți la Drobeta Turnu Severin.

 
SPITALUL, BUN DE PLATĂ DIN CAUZA UNUI MEDIC PDF Imprimare Email
Vineri, 30 Ianuarie 2015 18:39

Un caz de malpraxis ar putea sărăci bugetul Spitalului Județean cu 1,2 milioane de euro. Și asta, după ce familia unei tinere a făcut plângere la Colegiul Medicilor din cauză că aceasta a decedat în urma unei întreruperi de sarcină, în urmă cu șase ani. Procesul a ajuns acum în instanță.

 
PROIECTE ADOPTATE PENTRU MEHEDINȚI PDF Imprimare Email
Vineri, 30 Ianuarie 2015 18:38

Mai multe proiecte importante pentru învățământul special, dar și pentru vârstnicii internați în centrele de asistență din Mehedinți au fost aprobate, astăzi, în ședința ordinară a Consiliului Județean. Totodată a fost aprobat și planul de ocupare a funcțiilor din mai multe instituții.

 
NEGULESCU, DIN NOU VICEPRIMAR LA ORŞOVA PDF Imprimare Email
Vineri, 30 Ianuarie 2015 18:38

Consilierul PNL, Constantin Negulescu, revine mâine pe funcția de viceprimar al municipiului Orşova. Instanţa i-a dat câştig de cauză în procesul pe care acesta l-a înaintat împotriva lui Marius Stoica, pentru repunerea lui în funcţia de viceprimar.

 
ELEVII INTRĂ ÎN VACANŢĂ PDF Imprimare Email
Vineri, 30 Ianuarie 2015 18:37

Elevii si copiii de gradinita intra de astazi in vacanta intersemestriala. Aceasta vacanta dureaza o saptamana, iar elevii se intorc la clase pe 9 februarie 2015, cand incepe semestrul al II-lea. Pentru al doilea an, elevii de clasele a VIII-a, a XI-a si a XII-a vor sustine in semestrul urmator simulari ale examenelor de Evaluare Nationala si Bacalaureat. În luna mai vor fi organizate si evaluarile de la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a.

 
ANGAJAȚII HIDROSERV, ÎN GREVA FOAMEI PDF Imprimare Email
Vineri, 30 Ianuarie 2015 18:36

Angajații Hidroserv Porțile de Fier amenință că vor intra în greva foamei, dacă cei din conducerea instituției nu încetează cu abuzurile. Mai exact, muncitorii sunt obligați să semneze o serie de acte adiționale, prin care salariile le sunt reduse cu peste 30 %. Doi dintre angajați s-au aflat în greva foamei, până ieri.

 
ANCHETA CONTINUĂ LA APIA MEHEDINŢI PDF Imprimare Email
Evaluare: / 4
MinimMaxim 
Vineri, 30 Ianuarie 2015 18:35

Percheziţiile de ziua trecută de la sediul APIA Mehedinţi au durat peste 12 ore, timp în care procurorii au verificat calculatoarele şi actele din şase birouri ale instituţii. O parte din documente au fost ridicate de anchetatori. Potrivit directorului APIA Mehedinţi, Loredana Gherasimescu, procurorii nu au reţinut niciun angajat al instituţiei, ei avut mandate doar pentru verificarea documentelor şi calculatoarelor din birouri.

 
SPECIALIZAŢI ÎN TEHNICILE MASAJULUI PDF Imprimare Email
Evaluare: / 4
MinimMaxim 
Joi, 29 Ianuarie 2015 18:23

S-au specilizat în masaj şi sunt pregătiţi să plece peste hotare. A şaptea serie de maseuri au absolvit cursurile şcolii de masaj şi au învăţat tehnici desăvârşite direct de la un kinetoterpeut. Au obţinut diplome care sunt recunoscute în Uniunea Europeană şi îşi pot deschide acum propiriile cabinete.

 
PERICOL LA ORŞOVA DIN CAUZA UNEI ALUNECĂRI DE TEREN PDF Imprimare Email
Joi, 29 Ianuarie 2015 18:23

Alertă la Orşova. Ploile abundente din ultimele zile au reactivat alunecările de teren de pe strada Traian din municipiu. În toamna anului trecut, pământul a început să se surpe, iar acum sunt în pericol mai multe imobile. O stradă a fost închisă circulaţiei, iar mai multe case riscă să fie afectate.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 6