Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 112 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?Ştiri
ȘEDINȚĂ CU SCANDAL ! PDF Imprimare Email
Luni, 31 August 2015 18:22

Scandal in sedinta de Consiliu Judetean de astazi, dupa ce s-a refuzat, din nou, validarea a patru consilieri judeteni ai PNL. Acestia asteapta intrarea in acest for inca de acum un an, insa majoritatea refuza sa permita intrarea acestora, invocand tot felul de pretexte. Asa s-a intamplat si astazi, situatie care a dus la acuze grave de o parte si de alta.

 
PEDAGOGICUL NU E IMPLICAT PDF Imprimare Email
Luni, 31 August 2015 18:20

In cazul neregulilor sesizate la mai multe lucrari dupa proba scrisa la limba si literatura romana a sesiunii din toamna a bacalaureatului, conducerea ISJ a sesizat Parchetul Tribunalului Mehedinti. Directorul Colegiului National Pedagogic “Stefan Odobleja” din Turnu-Severin, Alina Teis, precizeaza ca unitatea de invatamant pe care o conduce si care a fost vizata in acest caz a asigurat doar partea logistica necesara desfasurarii examenului. Profesorii de aici nu ar fi implicati in vreun fel in faptele sesizate.

 
SE CERE ANCHETĂ LA INSPECTORATUL JUDEȚEAN PDF Imprimare Email
Luni, 31 August 2015 18:19

Acuzatiile la adresa inspectorului scolar general din Mehedinti au ajuns si la urechile Ecaterinei Andronescu.Presedinta Comisiei de Invatamant din Senat cere o ancheta a Ministerului Educatiei la Inspectoratul Scolar, iar daca acuzatiile se vor dovedi adevarate sa se mearga pana la demiteri. Sefa invatamantului din Mehedinti este acuzata ca si-ar fi decontat ilegal bani publici si ca si-ar fi falsificat dosarul pentru a putea participa la concursul pentru postul pe care il ocupa in prezent.

 
BUGETARII, ODATĂ CU DEMNITARII PDF Imprimare Email
Luni, 31 August 2015 18:19

Joi, in cadrul intalnirii liderilor partidelor parlamentare, a avut loc o discutie despre ordonanta privind majorarea salariilor demnitarilor, in urma careia conducerea PSD a anuntat, astazi, ca este de acord ca aceasta sa fie discutata in Parlament in acelasi timp cu Legea salarizarii bugetarilor. Si Partidul National Liberal a anuntat o decizie similara.

 
UNGHIA, MOTIV DE CEARTĂ PDF Imprimare Email
Evaluare: / 1
MinimMaxim 
Luni, 31 August 2015 18:12

Presedintele Consiliului Judetean, Aladin Georgescu, pare sa fi devenit o sursa nesecata de ironii. De asta a avut parte si astazi, atunci cand a fost intrebat in plen daca a renuntat sa isi poarte unghia mare, la degetul mic.O moda care facea ravagii in satele din Mehedinti in urma cu aproximativ doua decenii, dar care nu este potrivita pentru un presedinte de Consiliu Judetean. Cel putin, asa cred consilierii opozitiei, care l-au admonestat public pe Georgescu pe aceasta tema.

 
PRIMELE DISPONIBILIZĂRI LA RAAN PDF Imprimare Email
Vineri, 21 August 2015 16:48

Ministerul Energiei a decis:  RAAN va incepe disponibilizarile din luna octombrie. Proiectul Hotararii de Guvern  presupune aprobarea sumei de 3 697 de mii de lei pentru drepturile salariale ale angajatilor din prima etapa. Etapa a doua de disponibilizari va avea loc pana la sfarsitul lunii august 2016.

 
SĂRBĂTOAREA TOPOLNIȚEI PDF Imprimare Email
Vineri, 21 August 2015 16:47

Petrecere mare in comuna Ciresu. Mehedintenii vor avea parte de un sfarsit de saptamana invaluit de sarbatoare. Sute de oameni sunt asteptati la cea de-a 52-a editie a Festivalului Topolnitei. La fel ca in fiecare an, din program,  nu vor lipsi spectacolele de muzica populara si concursurile- devenite deja traditie.

 
ÎNCĂLZIREA SEVERINULUI, ÎNCĂ INCERTĂ PDF Imprimare Email
Evaluare: / 2
MinimMaxim 
Vineri, 21 August 2015 16:47

Problema termoficarii Severinului in aceasta iarna este in curtea Guvernului! Cel putin, asa sustine primarul Constantin Gherghe, care a avut chiar si ieri o noua runda de discutii cu oficali din Ministerul Energiei si Ministerul Dezvoltarii.Iar promisiunile sunt ca Severinul va avea caldura in aceasta iarna, singurul semn de intrebare ramanand asupra pretului gigacaloriei.

 
LOCURI DE MUNCĂ PDF Imprimare Email
Vineri, 21 August 2015 16:46

In judetul nostru, nu exista locuri de munca disponibile pentru absolventii de studii superioare. Aceasta este constatarea mehedintenilor, ce merg zi de zi de sediul AJOFM in speranta ca vor gasi posturi vacante corespunzatoare pregatririi lor.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 4