Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 61 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?Ştiri
ORȘOVA ARE VICEPRIMAR! PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Noiembrie 2015 18:53

Orsova are viceprimar! In cadrul sedintei de Consiliu Local s-a hotarat, cu o majoritate covarsitoare, ca Stan Stanica, membru al PNL,  sa fie noul viceprimar al municipiului. Contracandidatul sau, consilier PPDD,Constantin Florea, a reusit sa obtina doar 4 voturi din totalul de 16 exprimate.

 
PREGĂTIȚI PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Noiembrie 2015 18:52

Au fost instruiti pentru iarna. In cadrul unei videoconferinte a guvernului cu toate comandamentele pentru situatii de urgente judetene, acestea din urma au fost informate despre ce au de facut in perioada de cod galben care a fost anuntata. Mehedintiul a participat, de asemenea, la conferinta. Se pare ca suntem pregatiti pentru a intampina dificultatile create de vreme, asadar, judetul nu va intampina mari probleme.

 
ORȘOVA ARE NEVOIE DE MUZEU PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Noiembrie 2015 18:17

Au nevoie si de muzeu! De la aceasta idee a pornit deputatul Doina Chircu, atunci cand a propus autoritatilor orsovene sa-i cedeze un spatiu pentru ca in municipiul Orsova sa poata lua fiinta o filiala a Muzeului Regiunii Portilor de Fier. Deputatul a participat, ieri, la sedinta de Consiliu Local, unde si-a expus proiectul ce pare ca intampina o serie de dificultati.

 
IMPREDIMENTE ÎN CALEA EDUCAȚIEI PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Noiembrie 2015 17:46

Situatie revoltatoare in Mehedintiul zilelor nostre! Elevii din localitatea Busesti a comunei Isverna sunt nevoiti sa parcurga, in fiecare zi, cel putin 4 km pe jos, pentru a ajunge la scoala, fiind nevoiti sa indure frigul, ploaia sau chiar zapada. Autoritatile locale dau, insa, din umeri in fata acestei realitati crunte, pasand vina unele de la altele.

 
ȘEZĂTOARE PENTRU ZIUA NAȚIONALĂ PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Noiembrie 2015 17:45

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita in avans Scoala Gimnaziala Nr 15 din Dr Tr Severin, prin intermediul unei sezatori organizate de prichindeii claselor a II-a! Dat fiind faptul ca de 1 Decembrie, institutiile de invatamant nu vor avea program, elevii de la aceasta scoala s-au gandit sa marcheze ziua tarii inca de astazi. Cantecul, jocul, voia buna, dar si prezenta obiectelor traditionale romanesti sun doar cateva dintre ingredientele care au au contribuit la succesul serbarii.

 
SANCȚIUNI ÎN TRAFIC PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Noiembrie 2015 17:44

103 sancțiuni contravenționale aplicate ieri de politistii mehedinteni! Agentii si ofiterii Serviciului Rutier Mehedinti au continuat actiunile si controalele in trafic, vizand combaterea principalelor cauze ale accidentelor rutiere. Astfel, au fost controlate 125 de autovehicule, fiind constatate 130 abateri de la regimul rutier.

 
NU MAI PLĂTIM APA DE PLOAIE PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Noiembrie 2015 17:44

Apa de ploaie, meteorica sau pluviala va fi un cosmar uitat. Consilierii locali ai municipiului Dr-Tr-Severin au votat astazi, in sedinta de consiliu, eliminarea taxei pe apa care cadea din cer si pe care societatea SECOM incasa bani de la severineni. Aberatia legislativa care prevedea perceperea de taxe pe apa de ploaie a fost modificata, dand posibilitatea si Consiliilor Locale, sa o elimine din facturile locuitorilor.

 
ÎNVAȚĂ SĂ PROTEJEZE NATURA PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Noiembrie 2015 17:43

Altfel de lectie la Scoala Gimnaziala “Alice Voinescu”! Elevii de aici au invatat importanta protejarii naturii, prin intermediul unei lectii deschise, sustinuta de muzeografii Muzeului Regiunii Portilor de Fier. Prichindeilor le-au fost expuse, prin joc, principalele motive pentru care este important sa fie respectate legile naturii.

 
ANCHETĂ LA PROTECȚIA COPILULUI PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Noiembrie 2015 17:42

Ancheta la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mehedinti! Consilierii judeteni au suspiciuni legate de modul in care s-au incheiat unele contracte, asa ca au solicitat ca, pana la urmatoarea sedinta de Consiliu Judetean, sa li se prezinte o situatie detaliata cu toti furnizorii pe care ii are institutia.Suspiciunile sunt legate, in primul rand, de furnizorul de medicamente, membru PSD si, totodata, un apropiat al actualului director al institutiei.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 14