Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 38 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?

Întrebarea zilei

Credeţi că Tele2 este o televiziune profesionistă?

DA - 58.3%
NU - 41.7%

Total voturi: 72
The voting for this poll has ended activ: 05 Dec 2010 - 16:03


Ştiri
STĂNIȘOARĂ PRIMEȘTE SEDIU DE LA PRIMĂRIE PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Iulie 2014 17:58

Dupa ce consilierii judeteni  si-au demonstrat  tupeul , si au votat de curand  o vacanta la mare pe bani publici, a venit randul consilierilor locali sa arate aceeasi atitudine! Alesii locali au votat cu unanimitate de voturi reinstalarea lui Stanisoara in biroul de unde initial a fost evacuat chiar de primaria Dr tr Severin, pe motiv ca inregistra restante la plata chiriei. Culmea este ca , desi initial primaria l-a dat afara pe Stanisoara, la un an dupa aceasta hotarare, toti alesii locali au ajuns sa vada cu ochi buni reinstalarea sa in biroul din centrul orasului.

 
UN NOU TIP DE PAȘAPORT PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Iulie 2014 17:57

De astazi au fost puse in circulatie noile tipuri de pasapoarte, care contin peste 50 de noi elemente de siguranta. Acestea au fost introduse de catre specialisti in ideea ca infractorii nu vor putea reusi prin nicio metoda sa realizeze o copie fidela a unui act original.

 
SE VOR MUTA ÎN CASA LOR PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Iulie 2014 17:57

Cel putin 100 de familii se vor putea muta, pana la finalul acestui an, in blocurile ANL, din zona Alunis a Municipiului Drobeta Turnu Severin. Consilierii locali au aprobat, in cadrul celei mai recente sedinte de lucru, lista finala cu cei care au fost repartizati in noua casa a lor. Constructorul care se ocupa de renovarea blocurilor va suplimenta, la randul sau, numarul de municitori pentru a termina lucrarile in cel mult cateva luni.

 
DEZASTRU LA TITULARIZARE PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Iulie 2014 17:56

Mare parte din profesorii din Mehedinti au dat si anul acesta cu piciorul la examenul de titularizare!  Mai putin de 30 la suta dintre candidati au reusit sa ia peste 7 la examen. Astazi au fost afisate rezultatele , iar multi dintre dascali s-au declarat nemultumiti de note, pentru ca sustin ei, meritau mai mult. Realitatea arata insa, ca judetul Mehedinti se afla pe ultimul loc din tara, anul acesta in ceea ce priveste examenul de titularizare.

 
VIITORUL CARIEREI HUSNICIOARA, O INCERTITUDINE PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Iulie 2014 17:55

Situatie incerta la cariera Husnicioara din judetul Mehedinti. Reprezentantii Complexului Energetic Oltenia au de gand sa extinda aria de exploatare, iar pentru acest lucru ar trebui sa fie expropriati mai multi proprietari de paduri din zona. La Agentia pentru Protectia Mediului Mehedinti au fost depuse deja documentele in acest sens. Pe de alta parte, insa, Complexului Energetic Oltenia doreşte să renunţe la carieră cu tot cu salariaţi, iar asta pentru ca, de ani de zile,  nu mai reuşeştesă îşi recupereze creanţele pentru cărbunele livrat.

 
VOLUNTARII DAU DOVADĂ DE PROFESIONALISM PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Iulie 2014 17:55

Un incendiu de vegetatie uscata a pus pe jar echipajul serviciului vonuntar pentru situatii de urgenta din comuna Simian, care a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea incendiului, iar serviciul voluntar din comuna Hinova au avut sarcina de a anihila efectele produse de revarsarea raului Bistrita. Din fericire vorbim doar despre scenariile unor aplicati tactice, la care voluntarii au facut fata cu brio.

 
CHEF CU MULT ALCOOL, LA HIDROELECTRICA PDF Imprimare Email
Evaluare: / 1
MinimMaxim 
Vineri, 25 Iulie 2014 17:54

In timp ce Hidroelectrica se afla in insolventa, conducerea companiei risipeste banii pe petreceri. Sindicatul Porțile de Fier acuză conducerea Hidroelectrica pentru faptul că a alocat numai putin de 100.000 de euro pentru ”Trofeul Energeticianului” în vreme ce bani pentru investitii nu se gasesc. Asa se face ca in interiorul barajului portile de fier 1 s-a desfasurat, in urma cu doar cateva zile, un chef in toata regula cu rauri de alcool si suvoaiele de apa care se scurg prin peretii barajului.

 
STĂNIȘOARĂ, MAI LIBERAL CA NICIODATĂ PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Iulie 2014 17:52

Mihai Stanisoara a devenit liberal pana in maduva oaselor. Iar pentru acest lucru a si pregatit un discurs pompos care sa demonstreze ca militeaza pentru liberalismul autentic, pana nu de mult, dusmanul sau de moarte. Toate bune si frumoase numai ca discursul lui Stanisoara este acelasi, de fiecare data, si rostit infiferent de sitaatie. Asa s-a intamplat si la Craiova, unde la intalnirea cu Calin Popescu Tariceanu a tinut, in fata delegatilor din zona Olteniei, acelasi discurs pe care l-a rostit si la inceputul lunii trecute cand a decis sa-l paraseasca pe Crin Antonescu.

 
ZIUA POLITIEI DE FRONTIERĂ PDF Imprimare Email
Evaluare: / 1
MinimMaxim 
Vineri, 25 Iulie 2014 17:52

Politistii de frontiera au imbracat haine de sarbatoare. In fiecare an la 24 iulie se sarbatoreste ziua politiei de frontiere romane. Data a fost marcata astazi printr/un moment festiv. Politistii de frontiera au expus tuturor invitatilor  o parte din meseria pe care o practica  iar peste 60 de cadre au fost inaintate in grad. Si jurnalistii au fost premiati pentru concursul de tir la care au participat.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 22