Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 81 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?Ştiri
CÂT COSTĂ O LOCUINȚĂ ANL? PDF Imprimare Email
Marţi, 04 August 2015 16:09

Normele in vigoare deja stabilesc ca  valoarea de vanzare a locuintelor ANL reprezinta valoarea de inlocuire pe metru patrat multiplicata cu suprafata construita efectiva a fiecarei locuinte. Sunt incluse cotele indivize aferente fiecarei locuinte, diminuata cu amortizarea calculata potrivit Normelor metodologice privind reevaluarea si amortizarea activelor fixe corporale aflate in patrimoniul institutiilor publice.

 
LICITAȚII PENTRU TERMOFICAREA SEVERINULUI PDF Imprimare Email
Marţi, 04 August 2015 16:09

Realizarea unei surse de producere a energiei termice in vederea alimentarii cu caldura a sistemului centralizat de termoficare din municipiul Drobeta Turnu Severin, a fost scoasa la licitatie. Procedura a fost initiata de Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termica, serviciu recent infiintat in cadrul municipalitatii. In data de 27 iulie, anuntul a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achizilii Publice.

 
INTERVENȚII LA INSTALAȚIILE RAAN PDF Imprimare Email
Marţi, 04 August 2015 16:07

In sedinta de astazi a prefecturii s-a pus pe ordinea de zi si problema RAAN-ului. Directorul Romag Prod a prezentat situatia in care se gaseste in acest moment RAAN-ul si ce s-ar intampla in cazul in care interventia la instalatia de schimb izotopic nu ar mai functiona asa cum trebuie, iar hidrogenul sulfurat gaz s-ar aprinde.

 
AUTORIZAȚIA, BAT-O VINA! PDF Imprimare Email
Marţi, 04 August 2015 16:07

Astazi sedinta de consiliu prefectural s-a interrupt pentru cateva momente, din cauza, unei autorizatii. Cum s-a putut intampla acest lucru? Primarul din comuna Devesel, Fabian Drocan, a intervenit in timpul sedintei pentru a-si exprima nemultumirea, dar si neputinta  pentru demararea lucrarilor pentru drumul national , care leaga comunele Devesel si  Gogosu.

 
MEHEDINȚEAN, ARESTAT PENTRU RĂPIRE! PDF Imprimare Email
Marţi, 04 August 2015 16:06

Un babrbat in varsta de 47 de ani, a fost retiunut ieri. Acesta este acuzat de rapirea  unui minor de pe teritoriul belgian. Fiind emis chiar si un mandat European de arestare pe numele acestuia, a fost gasit in Motru si  încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

 
ROVINIETE ACHITATE PRIN SMS PDF Imprimare Email
Marţi, 04 August 2015 16:05

De acum rovinietele se pot achita si prin sms. Incepand din 1 august, rovinieta poate fi platita prin SMS si de catre abonatii Digi Mobil, a informat recent Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi din Romania. Pana la aceasta data, serviciul era disponibil  doar pentru retelele Orange, Vodafone si Telekom.

 
INVESTIȚIE EXAGERATĂ, REZULTAT NEAȘTEPTAT! PDF Imprimare Email
Luni, 03 August 2015 16:12

In parcul de agrement Crihala lucrarile au fost finalizate anul trecut, in 2014 . Padurea a fost reabilitata cu o  suma in valoare de 1 milion de euro. O investitie ce-I drept exagerata, are un rezultat extrem  de neplacut pentru cetateni. De ce? In asfalt  se gasesc fisuri, iar buruienile trec de brau. Lucrarea este inca in garantie, astfel, trebuie luate intr-adevar masuri fara a ne mai ascunde sub nisip!

 
DISTRACȚIE ȘI VOIE BUNĂ LA PONOARE PDF Imprimare Email
Luni, 03 August 2015 16:11

A zecea editie a festivalului Ponoare, ponoare a reunit pe scena zeci de solisti consacrati ai folclorului romanesc.Tineri interpreti, solisti vocali si instrumentisti veniti din toate colturile tarii si-au aratat talentul in fata suteor de mehedinteni veniti la festival dar si in fata juriului al carui presedinte a fost cunoscuta interpreta Niculina Stoican. O tanara din Bucovina a fost castigatoare anul acesta.

 
AVANSĂRI ÎN GRAD LA IJJ PDF Imprimare Email
Luni, 03 August 2015 15:41

Sambata,1 august au fost avansati cu un grad, un numar de 39 de cadre din Inspectoratul Jandarmeriei Mehedinti.  Dintre care, un ofiter si  38 de subofiteri, dupa  ani  de activitate si o bogata experienta in domeniu.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 6