Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 51 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?Ştiri
FĂRĂ SURPRIZE PE LISTELE PSD PDF Imprimare Email
Miercuri, 26 Octombrie 2016 18:18

Candidatii PSD Mehedinti, validati intcmai de Comitetul Executiv national al partidului! Astfel, in cadrul dedintei de ieri de la Bucuresti, lista socila-democratilor nu a suferit nicio modificare din partea conducerii centrale. In felul acesta, astazi, PSD Mehedinti si-a putut depune, la Biroul Electoral Judetean, candidaturile pentru Parlament.

 
LICHIDATORUL JUDICIAR, LĂMURIRI DESPRE SITUAȚIA RAAN PDF Imprimare Email
Miercuri, 26 Octombrie 2016 18:17

“Noi am virat banii in conturi, insa sunt popriri pe acestea”. Este declaratia lui Adrian Munteanu, reprezentatul lichidatorului judiciar al RAAN, Euro Insol, cel care se ocupa de gestionarea situatiei actuale a companiei. De asemenea, Munteanu sustine ca firma Euro Insola a facut tot ce a stat in putinta, pentru ca salariatii sa isi primeasca banii restanti.

 
RĂZBUNAREA LUI GHERGHE PE SEVERINENI PDF Imprimare Email
Evaluare: / 3
MinimMaxim 
Miercuri, 26 Octombrie 2016 17:00

Severinul nu va avea caldura, in saptamanile urmatoare.Firma Alfa Ground a depus, astazi, o contestatie la licitatia organizata, saptamana trecuta, de primarie, astfel incat tot calendarul furnizarii de agent termic este dat peste cap, la acest moment.Finalitatea este, insa, ca primaria nu va putea furniza caldura saptamana viitoare, asa cum se preconiza, iar Severinul nu va avea agent termic in luna noiembrie.

 
CONDIȚII MIZERE ÎN PENITENCIARUL TURNU SEVERIN PDF Imprimare Email
Evaluare: / 2
MinimMaxim 
Miercuri, 26 Octombrie 2016 16:58

Penitenciarul Turnu Severin si-a deschis larg portile pentru presa si asta: pentru a face publice conditiile in care isi desfasoara angjatii institutiei activitatea. Numar insuficient de personal, riscuri la care sunt expusi salaritatii si ore suplimentare de munca: asta se afla in spatele usilor baricadate ale penitenciarului, insa ministrul justitie nu pare sa vada nemultumirile oamenilor din intreaga tara.

 
OPȚIUNILE ALDE PENTRU PARLAMENT PDF Imprimare Email
Miercuri, 26 Octombrie 2016 16:38

Si ALDE Mehedinti a depsu candidaturile pentru Parlament. Lista pentru Camera Deputatilor este deschisa liderul judetean al formatiunii, Viorel Palasca, in timp ce lista pentru Senat este deschisa de Ionut Sibinescu.

 
SOCIAL DEMOCRAȚII ȘI-AU DEPUS CANDIDATURILE PDF Imprimare Email
Miercuri, 26 Octombrie 2016 16:20

PSD Mehedinti a depus candidaturile pentru Parlament. Astfel, Livizu Mazilu deschide lista pentru Senat, iar Constatin Trusca si Vlad Bontea se afla pe primele doua pozitii elegibile la Camera Deputatilor. Listele depuse astazi sunt intocmai cele votate de membrii comitetului judetean al formatiunii si validate, ieri, in sedinta de la Bucuresti, de catre conducrea centrala.

 
MOMENTE ÎNCHINATE REGELUI MIHAI, LA TURNU SEVERIN PDF Imprimare Email
Evaluare: / 1
MinimMaxim 
Miercuri, 26 Octombrie 2016 15:31

Regele Mihai, omagiat la Turnu Severin! Reprezentantii Aliantei pentru Restaurarea Monarhiei din Mehedinti au organizat simpozionul „Regele Mihai I, două domnii, 95 de ani dedicaţi României şi românilor”. In cadrul evenimentului au fost amintite faptele regelui pentru poporul roman, fapte atat aflate din mosi-stramosi, cat si traite pe propria piele de cei prezenti la eveniment. Activitatea s-a incheiat cu un scurt recital.

 
O NOUĂ EDIŢIE A FESTIVALULUI IULIAN ANDREESCU PDF Imprimare Email
Miercuri, 26 Octombrie 2016 15:30

Joi debutează la Drobeta Turnu Severin ediţia a XII –a a festivalului naţional de muzică uşoară, Iulian Andreescu. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Nichita Stănescu, iar organizarea sa este sprijinită financiar de Consiliul Judeţean Mehedinţi.

 
CREȘTINII, ÎN NUMĂR MARE ÎN BISERICI PDF Imprimare Email
Miercuri, 26 Octombrie 2016 15:29

Sfantul Mare Mucenic Dimitrie i-a adus pe crestini in numar mare la bisericile din judet. Oamenii au venit sa se roage atat pentru bunastarea lor, cat si pentru cea a apropiatilor. Sfantul Dumitru este unul dintre cei mai cinstiti sfinti ai romanilor.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 33