Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 194 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?Ştiri
HRAMUL MĂNĂSTIRII TOPOLNIȚA PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Mai 2015 16:55

Credincioşii din Judeţul Mehedinţi au sărbătorit Hramul Mănăstirii Topolniţa, o dată cu sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena. La slujba de hram a participat şi PS Nicodim, Episcopul Severinului şi Streahaie, alături de stareţul mănăstirii şi alţi preoţi.

 
O ALTFEL DE LECȚIE PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Mai 2015 16:54

O altfel de lecţie de biologie. De asta au avut parte câţiva elevi ai Colegiul Naţional Pedagogic Ştefan Odobleja din Drobeta turnu Severin. Aceştia au fost invitaţi la muzeu pentru a invăţa despre licheni, prin interdiul unui concurs interactiv. Evenimentul a fost organizat cu ocazia zile de 24 mai, Ziua Europeană a Parcurilor.

 
TURISMUL MEHEDINŢEAN, PROMOVAT ÎN ŢARĂ PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Mai 2015 16:54

Frumuseţea locurilor din Judeţul Mehedinţi, alături de o parte din poveştile oamenilor care locuiesc aici au fost surprinse în imagini de către un tânăr fotograf, care le-a expus pentru publicul larg, chiar la Bucureşti. Proiectul denumit #PrinMehedinţi, a fost susţinut de consilierul judeţean Ionuţ Sibinescu şi are ca scop promovarea, la nivel naţional şi în mediul online, a potenţialului turistic pe care îl are Judeţul Mehedinţi. La expoziţia, organizată în capitală au fost prezente peste 100 de persoane, printre care s-au numărat şi mai mulţi invitaţi de onoare.

 
TERMENE LIMITĂ LA IMPOZITELE DIN AGRICULTURĂ PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Mai 2015 16:53

Toate persoanele din Judeţul Mehedinţi care obţin profit din activităţi agricole trebuie să depună la finanţe formularul de impozit până la data de 25 mai. cine depăşeşte acest termen va plăti penalizări iar regula se aplică şi în cazul crescătorilor de animale.

 
DISPONIBILIZĂRI ÎN JUDEŢUL MEHEDINŢI PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Mai 2015 16:53

Mai bine de jumătate din salariaţii din Judeţul Mehedinţi, care lucrează în cadrul Complexului Energetic Oltenia şi urmau să plece acasă, îşi vor păstra locurile de muncă. Conducerea societăţii a anunţat, recent, că doar 68 din totalul celor 198 de salariaţi care se aflau pe lista de disponibilizare îşi vor pierde locurile de muncă, în perioada următoare.

 
FIRMA PORTUGHEZĂ FACE ANGAJĂRI PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Mai 2015 16:52

Veşti bune pentru şomerii din Judeţul Mehedinţi ! Investitorii portughezi, care vor deschide o fabrică de producţie în Municipiul Drobeta Turnu Severin aşteaptă CV-urile celor interesaţi să lucreze pentru firma lor. Actele se depun în fiecare zi, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi.

 
PAȘI GRĂBIȚI PENTRU TERMOFICAREA ORAȘULUI PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Mai 2015 16:51

Paşi grăbiţi pentru termoficarea oraşului. Consilierii locali au aprobat, astăzi, caietul de Sarcini și fișa de date a achiziției publice pentru realizarea unei surse de producere a energiei termice în vederea furnizării de căldură în sistemul centralizat de termoficare din municipiul Drobeta Turnu Severin.

 
MEDICAMENTE PENTRU HEPATITA C, ÎN ROMÂNIA PDF Imprimare Email
Joi, 21 Mai 2015 16:03

Pe piața din România au reușit să intre unele din cele mai scumpe medicamente din lume, care vindecă hepatita C, la prețuri astronomice de peste 50.400 euro/pacient, medicamente care, în alte țări, au prețuri mult mai rezonabile. Guvernul României negociază cu diverse companii farmaceutice pentru a reduce prețul la o parte dintre aceste medicamente, în condițiile în care, conform Organizaţia Mondială a Sănătăţii, costul minim de producție este între 90 - 240 euro.

 
SOLUȚII PENTRU FACTURI MAI MICI PDF Imprimare Email
Joi, 21 Mai 2015 16:02

Sufocaţi de plata facturilor la utilităţi,  românii caută soluţiile cele mai avantajoase pentru buzunarul lor. Prin urmare, nu doar economia pe care o putem face contează, ci şi ce soluţii găsim pe piaţă: iar acestea nu au întârziat să apară. De exemplu putem să luăm curent electric de la vecinul care foloseşte panouri fotovoltaice sau ne putem muta în casele verzi.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 6