Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 42 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?Ştiri
PRIMA ZI DE LUCRU PDF Imprimare Email
Luni, 27 Iunie 2016 15:52

Noul primar al Severinului, Marius Screciu şi-a preluat vineri atribuţiile de primar. O întâlnire de lucur cu şefii departamentelor din primărie, dra şi cu principalii furnizori de servici publice au fost primele şedinţe convocate de primarul Seveirnului. Acesta şi-a impus ferm punctul de vedere atunci când a venit vorba despre atitudinea funcţionarilor publici, dar şi cu privire la calitatea serviciilor de utilitate publică furnizate populaţiei.

 
RĂSPLĂTIȚI PENTRU MUNCA DEPUSĂ PDF Imprimare Email
Luni, 27 Iunie 2016 15:50

Elevii din Vanju Mare, rasplatiti pentru eforturile depuse in timpul anului scolar. In acest sfarsit de saptamana, atat elevii de la scoala gimnziala din oras, cat si cei de la liceu au primit diplome pentru notele obtinute la invatatura. Alaturi de ei, au fost parintii, dar si cadrele didactice, care le-au remarcat evolutia din timpul scolii.

 
"TRĂDARE, DAR SĂ ŞTIM ŞI NOI" PDF Imprimare Email
Luni, 27 Iunie 2016 15:48

Trădare, trădare, dar să ştim şi noi! Celebra replică a lui Farfuridi, din comedia caragieleană, „O scrisoare pierdută” se potriveşte de minune atunic când vorbim despre constituirea Consiliului Local Drobeta Turnu Severin! Doi consilieri PSD, Cornel Folescu şi Alin Rapcea, au rupt rândurile alianţei PSD-UNPR şi au votat, susţine liderul PSD Drobeta Tunru Seveirn, Marius Screciu, contrar intereselor de partid!

 
STRUCTURILE M.A.I., IMPLICATE ÎN ACTIVITĂȚI SPORTIVE PDF Imprimare Email
Luni, 27 Iunie 2016 15:47

Structurile M.A.I., implicate in activitati sportive! Astazi, la Turnu Severin, a debutat cea de-a zecea editie a etapei finale din cadrul campionatului de volei pe M.A.I. Conpetitia este structurata pe 7 nivele ale structurilor ministerului, in fiecare zi, de astazi pana vineri, severinenii fiind asteptati la Sala Polivalenta sa urmareasca meciurile.

 
CONSILIUL DE LA PONOARELE, VALIDAT PDF Imprimare Email
Luni, 27 Iunie 2016 15:46

Primarul de la Ponoarele, învestit in functie, iar consiliul local al comunei, validat! In acest sfarsit de saptamana, a avut loc, si la Ponoarele, constituirea consiliului local. In urma votului cetatenilor, primar al comunei a fost ales Iulian Cerbu-Duralia, iar in urma votului consilierilor, viceprimar a fost ales Vasile Gheorghescu.

 
ÎN SPITAL, DIN CAUZA NEATENȚIEI PDF Imprimare Email
Luni, 27 Iunie 2016 15:45

Neatentia a bagat-o in spital! O soferita insarcinata in 7 luni nu a oprit la indicatorul “Stop” si a intrat frontal intr-un taxi. In urma impactului, femeia a ajuns la spital, insa fara a fi grav ranita. Soferului de taxi nu a patit nimic, Acum, politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cauza exacta a producerii accidentului.

 
NUNTĂ TERMINATĂ TRAGIC PDF Imprimare Email
Luni, 27 Iunie 2016 15:44

Dramă într-o familie din Mehedinți. O femeie în vârstă de 58 de ani a murit chiar în timp ce se întorcea de la petrecerea de după nunta fiului care avusese loc sâmbătă seara. Soțul său, care se afla la volanul mașinii ar fi adormit noaptea trecută, la volan, pe drumul național 56 A, în localitatea Hinova, s-a izbit cu mașina de un parapet de pe marginea drumului. Fierul a secționat autoturismul și a prins-o pe femeie care se afla pe bancheta din spate. Conducătorul auto și un alt bărbat care se afla pe scaunul din dreapta au fost transportați la Spital în stare gravă.

 
ZIUA ANTIDROG, MARCATĂ ÎN SEVERIN PDF Imprimare Email
Luni, 27 Iunie 2016 15:43

Ziua luptei antidrog, marcata si la Severin! Reprezentanti ai Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Mehedinti au organizat o serie de activitati care sa atraga atentia asupra prevenirii traficului si consumului de droguri. Severinenii sustin ca asemenea activitati ar trebui organizate mai des, mai ales in randurile tinerilor.

 
ZIUA DRAPELULUI, SĂRBĂTORITĂ ÎN SEVERIN PDF Imprimare Email
Luni, 27 Iunie 2016 15:43

Ziua Drapelului National, sarbatorita la Turnu Severin! Zeci de severineni au participat, ieri, la ceremonia de inaltare a drapelului. Alaturi de severinenii veniti la eveniment, au fost, ca in fiecare an, autoritatile locale si judetene. Ceremonia de inaltare a drapelului a fost sutinuta de subprefectul judetului, Andrei Stanisoara.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 17