Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 28 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?Ştiri
APEL PENTRU MEDICII DE FAMILIE PDF Imprimare Email
Luni, 30 Mai 2016 16:51

Ion Mitu, presedintele CJAS face un apel catre medicii de familie ce se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate  cu privinta la emiterea de adeverinte false in ziua alegerilor locale. Alegatorii au dreptul de a vota de acasa doar in situatia in care nu se pot deplasa.

 
SPORTIVII DE LA LUCEAFĂRUL, PREMIAȚI PENTRU PERFORMANȚĂ PDF Imprimare Email
Luni, 30 Mai 2016 16:50

Sportivii de la Luceafarul Drobeta, premiati pentru performanta! Jucatorii echipei au reusit sa ajunga pana in semifinala Cupei Hagi, motiv pentru care, acum, au fost raplatiti pentru efortul depus in cadrul competitiei. La eveniment, pe langa staff-ul echipei, a participat si Marius Screciu, cunoscut drept un sustinator al sportului mehedintean.

 
LOCUITORII DIN BAIA, ALĂTURI DE DUNĂRINȚU PDF Imprimare Email
Luni, 30 Mai 2016 16:13

Baiesenii, alaturi de Rafael Dunarintu! Locuitorii din Baia de Arama demonstreaza ca sunt, in continuare, alaturi de actualul primar, manifestandu-si dorinta de a se continua proiectele de dezvoltare ale orasului. La randul sau, Dunarintu isi doreste sa duca mai departe ceea ce a inceput pentru locuitorii orasului, dar si sa inceapa noi proiecte.

 
CER CONDIȚII NORMALE DE TRAI PDF Imprimare Email
Luni, 30 Mai 2016 16:13

Marius Screciu printre locuitorii cartierului Schela. Cetatenii prezenti au cerut un trai decent. Gradinita, spatii de joaca pentru copii, un post de politie sunt doar cateva dintre dorintele locuitorilor din Schela – un carteir al municipiului Drobeta Turnu Severin uitat de mult de autoritatile locale. Candidatul PSD la primaria Drobeta Turnu Severin a fost in acest sfarsit de saptamana sa asculte problemele cetatenilor de aici.

 
SIMPOZION CULTURAL, LA TURNU SEVERIN PDF Imprimare Email
Luni, 30 Mai 2016 16:12

Ierarhi, academicieni si profesori de teologie din tara si din afara granitelor acesteia, reuniti la Turnu Severin! Simpzionul “Mehedinti-istorie, cultura si spiritualitate”, ajuns la editia a noua, a adunat persoane cu domeniul de activitate teologic in orasul nostru. Simpozionul s-a desfasurat in prezenta Preasfintitului Nicodim, dar si in cea a mitropolitului Olteniei. La simpozion a fost prezent si presedintele Consiliului Judetean Mehedinti.

 
AMINTIRI RETRĂITE DUPĂ 20 DE ANI PDF Imprimare Email
Evaluare: / 2
MinimMaxim 
Luni, 30 Mai 2016 16:11

Revedere, dupa 20 de ani de la terminarea liceului! Fostii elevi ai liceului “Constantin Brancoveanu” din Baia de Arama s-au revazut dupa doua decenii de la finalizarea scolii. Au retraiti impreuna amintirile din liceu, dar si-au povestit si cum au petrecut de cand nu s-au mai vazut.

 
LIBERALII MANIPULEAZĂ PRIN SONDAJE FANTOMA PDF Imprimare Email
Luni, 30 Mai 2016 16:10

Liberalii continua actiunile de manipulare a severinenilor! intr-o conferinta de presa sustinuta astazi, presedintele PNL Mehedinti, Virgil Popescu, a anuntat rezultatele unui asa-zis sondaj de opinie care se spune ca ar fi fost efectuat in ultimele zile in municipiu.Numai ca cel care a realizat sondajul pare sa nu aiba habar nici macar esantionul sau metoda prin care a fost efectuat asa-zisul sondaj.

 
PROGRAME NOI, PREGĂTITE PENTRU ORȘOVENI PDF Imprimare Email
Luni, 30 Mai 2016 16:08

Ultima sansa a Orsovei de a se dezvolta! Doina Chircu, candidatul PNL la primaria orasului, este de parere ca, doar prin atragerea fondurilor europene, Orsova mai poate pogresa, iar in perioada 2016-2020 este ultima transa de alocare de fonduri euopene pe care Romania le poate accesa. In acest sens, candidatul liberal are deja pregatite pentru Orova cateva proiecte importante.

 
CAMPANIE CU ÎNJURII ȘI AMENINȚĂRI, LA GÂRLA MARE PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Mai 2016 15:47

Campanie electorala cu injurii si amenintari! Se intampla in comuna Garla Mare, unde edilul Dumitru Baicu, facand abuz de functia pe care o detine, se plimba prin sat cu masina primariei, pentru a-si face campanie. Mai mult decat atat: luat la rost de cativa consateni, Baicu a trecut si la gesturi mai mari: a instigat populatia de etnie rroma impotriva celui ce i-a sesizat intamplarea.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 14