Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 15 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?

Întrebarea zilei

Credeţi că Tele2 este o televiziune profesionistă?

DA - 58.3%
NU - 41.7%

Total voturi: 72
The voting for this poll has ended activ: 05 Dec 2010 - 16:03


Ştiri
COLINDĂTORI LA MUZEUL DE ARTĂ PDF Imprimare Email
Joi, 18 Decembrie 2014 18:46

Secţia de Artă a Muzeului Regiunii Porţilor de Fier a primit astăzi vizita colindătorilor de toate vârstele! Elevii şcolii gimnaziale din comuna Balta, cei de la Palatul Copiilor, jandarmii dar şi grupul Izvoraşul al Episcopiei Severinului şi Strehaiei au colindat şi au vestit astfel Naşterea Domnului.

 
COLINDĂTORI LA CONSILIUL JUDEȚEAN PDF Imprimare Email
Joi, 18 Decembrie 2014 18:46

“O brad frumos”, “Moș Crăciun cu plete dalbe” sau “Am plecat să colindăm”. Aceste cântece au răsunat, astăzi, pe holurile Consiliului Județean. Elevii mai multor școli din Drobeta Turnu Severin au trecut pragul instituției pentru a le ura angajaților un an nou fericit și sărbători pline de bucurie.

 
TAXELE ŞI IMPOZITELE LOCALE RĂMÂN LA FEL PDF Imprimare Email
Joi, 18 Decembrie 2014 18:45

Taxele şi impozitele locale vor rămâne la acelaşi nivel ca în 2014. Decizia a fost luată în şedinţa de consiliu local de astăzi. Asta după ce pe ordinea de zi figura deja un proiect pentru creşterea lor în 2015. La presiunea consilierilor PSD s-a votat un amendament propus chiar de Romulus Vîlcu,  iniţiatorul proiectului care se pare că între timp s-a răzgândit.  Şi cum nici o masă fără peşte...nicio şedinţă fără circ. Romulus Vâlcu a acţionat la fel şi în şedinţa trecută când şi-a retras de pe ordinea de zi patru proiecte.

 
MOȘ CRĂCIUN LA SEDIUL PMP MEHEDINȚI PDF Imprimare Email
Joi, 18 Decembrie 2014 18:45

După un an politic zbuciumat, și reprezentanții Partidului Mișcarea Populară Mehedinți, le-au oferit, în pragul sărbătorilor, o surpriză mai multor elevi din Municipiul Drobeta Turnu Severin. Mai exact, membrii formațiunii politice au reușit să îl facă pe Moș Crăciun să se oprească pentru câteva ore și la Drobeta Turnu Severin, ca să stea de vorbă cu cei mici, care l-au așteptat cu sufletul la gură.

 
PORCI DE VÂNZARE ÎN TÂRGURI PDF Imprimare Email
Joi, 18 Decembrie 2014 18:44

Se apropie Crăciunul iar cum carnea de porc este nelipsită de pe mesele românilor, târguirle sunt pline în această perioadă de grăsuni, numai buni de sacrificat. Cumpărători sunt însă mai puţini anul acesta. Cu toate că mai este o săptămână până la Crăciun carnea de porc s-a ieftinit. În târgul de la Cerneţi porcul în viu, poate costa şi 7 lei kilogramul, după câteva minute de negocieri. Comercianţii spun că decât să plece cu ei înapoi acasă, mai bine mai lasă la preţ.

 
AJUTOR PENTRU SINISTRAȚII DIN ESELNIȚA PDF Imprimare Email
Joi, 18 Decembrie 2014 18:43

Patru familii din Eșelnița, ale căror gospodării au fost lovite de inundaţiile din acest an , vor avea un Crăciun mai vesel. Polițiștii de frontieră din Mehedinţi au au pus mână de la mână şi au strâns alimente, haine şi pături pe care le-au dus astăzi sinistraţilor. Poliţiştii de frontieră vor mai merge în perioada următoare  şi la alte familii fără posibilităţi finaciare din Mehedinţi.

 
CEI MAI BUNI SPORTIVI DIN MEHEDINȚI PDF Imprimare Email
Joi, 18 Decembrie 2014 18:42

Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Mehedinți a premiat 17 dintre cei mai buni sportivi ai anului 2014. Ei au primit diplome şi premii în bani. Anul acesta, fetele de la Clubul Sportiv Orșova au obținut premii internaționale la canotaj iar cei din Drobeta Turnu Severin s-au evidențiat la lupte, înot și box.

 
SPECTACOL DE CRĂCIUN LA LICEUL ŞERBAN CIOCULESCU PDF Imprimare Email
Joi, 18 Decembrie 2014 18:41

E vremea colindelor şi unde se aude cel mai bine glasul celor care vestesc Naşterea Domnului dacă nu în şcoli şi grădiniţe, unde elevii pun în scenă spectacole din cele mai originale şi mai frumoase?  Tinerii de la liceul Şerban Cioculescu, organizaţi într-un cor au interpretat astăzi colinde, iar pentru ca spectacolul să fie şi mai apropiat de momentul Crăciunului , elevii au organizat o scenetă care să îi ducă pe invitaţi mai aproape cu sufletul de sărbătoarea  Naşterii Domnului.

 
ECHIPA LUCEAFĂRUL ARE MAGAZIN OFICIAL PDF Imprimare Email
Joi, 18 Decembrie 2014 18:41

Echipa de fotbal Luceafărul Mehedinți a deschis, la Drobeta Turnu Severin, primul magazin oficial cu echipamente și însemnele oficiale ale clubului. Primii clienți, care au trecut deja pragul noului magazin, au cumpărat  din prima zi zeci de fulare, insigne dar și căciuli.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 23