Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 20 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?Ştiri
TÂRG EDUCAȚIONAL INTERNAȚIONAL PDF Imprimare Email
Luni, 30 Martie 2015 17:31

Cel mai mare târg educațional internațional din Județul Mehedinți, deschis la Drobeta Turnu Severin, a reunit peste 1000 de elevi, interesați să învețe la universiatăți din Marea Britanie. La eveniment au luat parte reprezentanții a 22 de universități din Marea Britanie , alături de alți 5 ai școlilor din Olanda. Bursa educațională s-a desfășurat la Colegiul Național Traian.

 
ÎNVAȚĂ SĂ SE FACĂ AUZIȚI PDF Imprimare Email
Luni, 30 Martie 2015 17:31

Mai mulți tineri din Municipiul Drobeta Turnu Severin, voluntari în cadrul grupului Impact, și-au luat inima în dinți și s-au hotărât să le aducă la cunoștință și autorităților locale toate nemulțumirile, legate de oraș. În cadrul unui proiect, intitult, FII VOCEA COMUNITĂȚII TALE !, elevii vor organiza mai multe întâlniri cu primarul și consilierii locali din Municipiul Drobeta Turnu Severin, la finalul cărora speră că vor avea un oraș mai curat, mai multe locuri de joacă și recreere dar și îmbunătățirea activităților de promovarea turistică a zonei.

 
SPRIJIN PENTRU PROIECTELE DIN ORSOVA PDF Imprimare Email
Luni, 30 Martie 2015 17:30

Locuitorii cartierului orșovean Poiana Stelei, vor avea  apă curentă și canalizare. Proiectul de 6 milioane de lei, susținut de Ministerul Dezvoltării, a fost aprobat, iar contribuția primăriei Orșova este de aproximativ 20% din valoare. Consilierii județeni s-au angajat și ei să susțină demersul consilierilor orșoveni, astfel, în cazul incapacității de plată, banii să fie asigurați de Consiliul Județean.

 
COMUNICARE ÎNTRE INSTITUŢII ŞI CETĂŢENI PDF Imprimare Email
Luni, 30 Martie 2015 17:30

Proiect European pentru o  mai mare transparență între instituțiile publice și cetățeni. Este vorba despre proiectul “Transparență și calitate în administrația publică prin social media”, un eveniment care dorește o mai bună comunicare, și totodată o mai mare implicare a cetățenilor în probleme administrative, inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare.

 
PROIECTUL “APA DE LA TOPLEŢ” A AJUNS ŞI ÎN PRESA CENTRALĂ PDF Imprimare Email
Luni, 30 Martie 2015 17:29

Proiectul prin care Severinul ar fi urmat sa fie alimentat cu apa potabila de la Toplet a ajuns si in presa centrala. Jurnalistii de la Evenimentul Zilei au relatat pas cu pas felul in care a fost vanduta conducta de apa. Țevile pe care s-au aruncat miliarde de lei au ajuns la fier vechi. Iata cum au descris cei din presa nationala proiectul care a adus Mehedintiului o teapa de miliarde.

 
RCA SE SCUMPEŞTE DIN NOU PDF Imprimare Email
Luni, 30 Martie 2015 17:28

Mai multe asociații de transportatori și proprietari de service-uri auto, susținute de câțiva parlamentari, au inițiat un proiect legislativ care prevede înființarea unui organism care să preia, de la companiile de asigurare și brokeri, activitatea de evaluare a daunelor auto. Așa cum arată în acest moment, proiectul deschide calea pentru instituirea unui monopol unicat în Europa, care are toate șansele să provoace o majorare substanțială a primelor achitate de șoferi pentru asigurările RCA și CASCO.

 
SCANDAL ŞI AMENINŢĂRI LA HIDROSERV PDF Imprimare Email
Luni, 30 Martie 2015 17:28

A fost scandal din nou astăzi la Hidroserv! De data aceasta însă cearta s-a lăsat cu ameninţări , îmbârceli şi înjurături ca la uşa cortului. Protagoniştii au fost preşedintele sindicatului şi directorul unităţii. Se pare totul ar fi pornit de la faptul ca directorul Hidroserv nu i-ar fi permis unuia dintre liderii de sindicat accesul in unitate.  

 
TVA REDUSĂ DE ANUL VIITOR LA ALIMENTE PDF Imprimare Email
Luni, 30 Martie 2015 17:27

Noul Cod Fiscal aduce o serie de modificări!  Taxa pe Valoare Adăugată  scade începând de anul viitor, contribuţiile asigărilor sociale din 2018, iar cota unică din 2019.Proiectele celor două Coduri Fiscale care prevăd reduceri semnificative de impozite și taxe începând de anul viitor au fost aprobate de Guvern în această săptămână și publicate, vineri, pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice.

 
ULTIMA ZI DE PLATĂ LA TAXE ŞI IMPOZITE PDF Imprimare Email
Luni, 30 Martie 2015 17:27

Numărul severinenilor care și-au achitat integral impozitul pentru locuință sau firme, în cazul persoanelor juridice, a crescut în anul 2015  cu aproape 10 procente. În sprijinul contribuabililor vine și statul care le acordă o serie de bonificații fiscale, cuprinse între 5 % și 10 % din suma totală de plată. Persoanele care depășesc termenul limită de 31 martie, nu vor mai beneficia de această bonificație și, în plus, vor fi penalizați pentru fiecare zi de întârziere. Mâine este ultima zi de plată la ghişeele Direcţiei de Taxe şi Impozite.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 6