Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 57 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?Ştiri
PREŢUL GIGACALORIEI, NU MAI MARE DE 200 LEI PDF Imprimare Email
Marţi, 30 August 2016 15:18

Preţul pe care severinenii îl vor plăti în iarna acesata pentru gigacaloria furnizată nu va depăşi suma de 200 lei. Preşedinţii de asociaţii de proprietari susţin şi ei că un preţ  mai mare ar face imposibilă plata. Totodată, în cadrul şedinţei de consiliu local a fost aprobat şi preţul maxim de referinţă pentru gigacaloria care va fi furnizată de la noua centrală termică a oraşului. Proiectul aprobat de consilierii locali este cel puţin hazliu, în contextul în care, nu ştim sigur dacă vom avea sau nu, căldură în această iarnă.

 
LIPSA CĂLDURII, SEMNAL DE ALARMĂ PENTRU ISU PDF Imprimare Email
Marţi, 30 August 2016 15:17

Semnal de alarma din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta! Pompierii sustin ca, in contextul in care, autoritatile nu vor gasi solutia pentru asigurarea agentului termic, oamenii vor cauta, singuri, surse de incalzire. In aceasta situatie, instalatiile electrice din casele severinenilor vor ceda, intrucat nu sunt concepute sa suporte o asemenea incarcatura energetica.

 
TERMO HALÂNGA, SINGURA VARIANTĂ PENTRU SEVERIN PDF Imprimare Email
Marţi, 30 August 2016 15:16

RAAN, singura solutie pentru asigurarea termoficarii Severinului! Reprezentantii Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termica al orasului au recunoscut ca firma constructoare a noii centrale este depasita de situatie, neputand finaliza, la termen, lucrarile. Astfel, autoritatile se vad puse in fata unei situatii dificile: sa gaseasca o solutie urgenta pentru incalzirea orasului pentru aceasta toamna, iar simgura varianta ar fi repornirea unui cazan de la Termo Halanga.

 
PROVIZII DE TOAMNĂ PDF Imprimare Email
Marţi, 30 August 2016 15:15

In prag de toamna fiecare gospodar se pregateste temeinic, asta daca vrea o camara plina cu bunatati pentru iarna. Oamenii au intrat deja in febra cumparaturilor si au laut cu asalt pietele. Aceasta perioada este cea mai potrivita pentru provizii, deoarece preturile inca sunt mici la majoritatea fructelor si legumelor.

 
PROIECT PENTRU NATURĂ PDF Imprimare Email
Marţi, 30 August 2016 15:14

Mai bine de 80% din surpafaţa judeţului Mehedinţi este declarată arie naturală priotejată. Fie că vorbim despr parcuri naţionale, situria Natura 2000 sau mai nou situri RAMSAR, din sud şi până în nord regăsim floră şi faună protejatp prin lege. UN proiect menit să atragă atenţai asupra iomportanţei şi protejării acestor arii este în implementare la ora actuală de asociaţia Pro Mehedinţi.

 
PRIN ALDE MEHEDINŢI PDF Imprimare Email
Marţi, 30 August 2016 15:13

Sibinescu a dat independenţa pe politică! Singurul candidat independent la alegerile locale din iunie, Ionuţ Sibinescu, să fi dat uitării princiipile pe care şi-a bazat campania ca şi independent şi s-a înscris în formaţiunea lui Călin Popescu Tăriceanu. Alături de ALDE, Sibinescu îşi propune acum să construiască un nou proiect politic.

 
FLORICOLA, CONTRACT PĂGUBOS PENTRU ORȘOVA PDF Imprimare Email
Marţi, 30 August 2016 15:12

Operatorul privat de salubritate din Orsova, contract pagubos pentru oras, timp de un deceniu! Din anul 2006, de cand a preluat gestiunea serviciilor publice orsovene, FLORICOLA nu doar ca nu a respectat clauzele contractuale, ci a si pagubit bugetul local, in timp, cu sume exorbitante. Insa, cel mai grav este ca toate se rasfrang asupra sigurantei cetateanului.

 
DEZASTRU ŞI LA BAC-UL DIN TOAMNĂ PDF Imprimare Email
Marţi, 30 August 2016 15:12

Din nou rezultate dezastruoase şi la baclaureatul de toamnă. Procentul de promovabilitate în județul Mehedinţi a fost foarte mic, chiar rușinos, pentru sistemul de învăţământ, dar îndeosebi pentru conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean.  

 
MÂNĂSTIREA TOPOLNIȚA, ÎN SĂRBĂTOARE PDF Imprimare Email
Marţi, 30 August 2016 15:11

Credinciosii, adunati la hramul Manastirii Topolnita! La fel ca in fiecare an, manastirea Topolnita si-a sarbatorit hramul odata cu Sarbatoarea Taierii Capului Sfantului Ioan Botezatorul. La invitatia Preasfintitul Parinte Episcop Nicodim, la eveniment, a fost prezent si Preasfintitul Parinte Siluan, Episcopul romanilor ortodoxi din Ungaria. La slujba a participat, de asemenea, un sobor de 20 de preoti.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 29