Acasă Știri

Cine-i Online

Avem 33 vizitatori online

Sondaj

Care este emisiunea Dvs. preferată?Ştiri
ANAF, VERIFICĂRI LA CHIRIAŞI PDF Imprimare Email
Evaluare: / 1
MinimMaxim 
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016 11:53

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) începe verificarea mai amănunţită a contractelor de închiriere, printr-o campanie de informare a proprietarilor de locuinţe, urmată de acţiuni de control şi sancţiuni unde se constată nereguli.

 
EPIDEMIE DE RUJEOLĂ ÎN ŢARĂ PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016 11:53

55 de cazuri noi de rujeolă au fost depistate în România în ultima săptămână. În aceste condiții, Ministerul Sănătăţii recomandă din nou părinţilor să-şi vaccineze copiii. În Mehedinţi s-a înregistrat un singur caz izolat şi nu se poate vorbi despre o epidemie.

 
ÎNCASĂRI MAI MARI DIN TAXE ŞI IMPOZITE PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016 11:52

Încasări mai mari cu aproximativ 5 milioane din taxe şi impozite, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Se întâmplă la nivelul primăriei Drobeta Turnu Severin. Până pe 30 septembrie, gradul colectare a fost unul peste aşteptări. Urmează acum ca rău-platnicii să fie somaţi să îşi plătească taxele şi impozitele.

 
SISTEM MODERN DE COLECTARE A DEŞEURILOR PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016 11:52

Până la finalul anului 2016, Mehedinţiul va beneficia de unul dintre cele mai moderne sisteme de management integrat al deşeurilor din ţară. Pentru ca acest lucru să fie posibil s-au investit mai bine de 27 milioane euro. Proiectul este unul mai amplu care vizează realizarea mai multor obiective. Printre acestea şi realizarea unei staţii de tratare mecanică şi biologică şi a unei staţii de sortare în comuna Malovăţ.

 
CUM REACȚIONEZ LA CUTREMUR ? PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016 11:51

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Mehedinti vine cu sfaturi pentru populatie, in caz de cutremur. Avand in vedere ca declansarea unui cutremur ii gaseste pe oameni, mereu, nepregatiti, cadrele ISU sustin ca populatia ar trebui sa tina cont de anumite reguli atat inainte, cat si in timpul si dupa desfausrarea unui astfel de eveniment. De asmenenea, pentru buna informare a populatiei, Inspectoratul Genral pentru Situatii de Urgenta a pregait si cateva filmulte informative.

 
FESTIVALUL MEDIEVAL AL CETĂȚII SEVERINULUI PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016 11:50

Învățăm împreună istoria, practicând! Este indemnul organizatorilor “Festivalului Medieval al Cetății Severinului”, care invita toti mehedintenii la o reconstituire a istoriei. Evenimentul se va derula in perioada 7-9 octombrie.

 
O NOUĂ EDIȚIE A FESTIVALULUI VIEI ȘI VINULUI PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016 11:49

Mehedintenii, asteptati la distractie si voie buna! Festivalul Viei si Vinului se va derula, si anul acesta, cu multe surprize din partea organizatorilor. Evenimentul, ajuns deja la cea de-a 28-a editie, se va desfasura in perioada 6-7 octombrie, in localitatea Vinju Mare.

 
OFERTĂ BOGATĂ DE LOCURI DE MUNCĂ PDF Imprimare Email
Evaluare: / 1
MinimMaxim 
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016 11:48

Peste o suta de locuri de munca identificate in aceasta saptamana de AJOFM! Agentia a reusit sa gaseasca posturi vacante atat pentru somerii cu studii medii, cat si pentru cei cu studii superioare. Pentru persoanele care nu reusesc sa se integreze in campul muncii din lipsa calificarii, Agentia vine cu cu o oferta de reconversie profesionala.

 
CONSILIUL LOCAL DR. TR. SEVERIN, ILEGAL CONSTITUIT PDF Imprimare Email
Vineri, 30 Septembrie 2016 15:55

Decizie naucitoare a instantei Tribunalului Mehedinti. Judecatorii au admis astazi ca sedinta de constituire a consiliului local Drobeta Turnu Severin s-a constituit illegal. In fapt este vorba despre o serie de plangeri depuse de trei consilieri locali ale caror mandate nu au fost validate. Prin nevalidarea lor s-a creat o alta majoritate politica decat cea care a reiesit in urma alegerilor locale din luna iunie, iar la putere s-a instalat cu sprijinul a doi consilieri PSD, Partidul National Liberal. Acum, toate hotararile adoptate urmeaza sa fie anulate si outem spune ca d fapt, la Drobeta Turnu Severin, abia s-au terminat alegerile, iar toate procedurile de validarea consilierilor si alegere a celor doi viceprimari sa fie reluate.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 32